GLEDAJ HBO Max

Najbolji filmovi i serije, kad god želiš, gdje god želiš.

HBOmax - više od 6700 sati najboljih serija, hollywoodskih blockbustera i najljepših crtića s prijevodom na svim tvojim ekranima

HBOmax

Možeš gledati HBO Max na svim svojim uređajima, pa tako i na televiziji.

HBO Max aplikacija  - 5,18 €/mj.

Gledaj sve sezone i sve epizode... HBO Max ti donosi sve sezone novih hit serija o kojima svi pričaju, premijere najnovijih blokbustera, sve sezone kultnih serija koje su obilježile generaciju, cijeli katalog Disney sadržaja za najmlađe, kontroverzne dokumentarce i spektakularne koncerte.

(Dostupno na tvojem Iskon.Play TV-u, računalu, Smart TV-u, iPhoneu, iPadu ili Android telefonu i tabletu.)

Što je HBO Max?

 • Aplikacija koja omogućuje da u svakom trenutku iz velikog izbora sadržaja možeš odabrati što ćeš gledati, na bilo kojem ekranu, bilo kad i bilo gdje.
 • Sav sadržaj je u vrhunskoj kvaliteti, s hrvatskim titlovima i bez reklama.
 • Podržava stream na tabletima, pametnim telefonima i računalima.
 • Gledanje na televizoru putem: sučelja Iskon.Play TV-a, Smart TV-a, Google Chromecast-a, tvoje omiljene igrače konzole i HDMI ulaza na televizoru.

Gledaj HBO Max u 2 jednostavna koraka:

 1. 1
  Zatraži svoj HBO Max pozivom na 0800 1000.
 2. 2
  Na tvoju e-mail adresu stići će mail sa svim potrebnim informacijama i uputama za registraciju HBO Max računa.

Skini HBO Max aplikaciju za svoj mobitel ili tablet:

App storeGoogle Play store

Iskon.hr stranica koristi kolačiće

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo. Preporučamo prihvaćanje kolačića za analizu, ponovno ciljanje i personalizirani sadržaj na web mjestima od strane trećih pružatelja usluga. Postavke možete sami kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na poveznicu na dnu svake stranice. Politika kolačića

.

 • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskon.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.