Dodatnih 50 GB za Iskon.Mobile

Dodatnih 50 GB za 6,64 €

Više giga za više uživanja u bezbrižnom surfanju i čavrljanju sa svojim najdražima.

Dodatnih 50 GB za Iskon.Mobile

Nadogradi svoj Iskon.Mobile dodatnim gigama

Za samo 6,64 €, obogati svoju tarifu s 50 dodatnih GB internet prometa. Odlična vijest je to da se dodatni gigabajti pojave baš onda kada ih najviše trebaš!

Ova opcija je reaktivirajuća što znači da će se ona aktivirati i naplatiti samo ako potrošiš sav promet iz svoje osnovne tarife. U mjesecu kada ne potrošiš svoj osnovni internet promet, opcija 50 GB se neće aktivirati na tvojoj Iskon Mobile kartici. Dodatni gigabajti kada se aktiviraju, dostupni su do kraja tekućeg mjeseca.

Stanje potrošnje svog mobilnog prometa možeš provjeriti slanjem SMS poruke sadržaja „Stanje“ na broj 13110. Za više informacija možeš nazvati besplatni broj 0800 1000! Aktivaciju opcije 50GB zatraži klikom na narančasti gumb.

Želim aktivaciju 50 GB

Iskon.hr stranica koristi kolačiće

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo. Preporučujemo prihvaćanje kolačića za analizu, ponovno ciljanje i personalizirani sadržaj na web mjestima od strane trećih pružatelja usluga. Postavke možete sami kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na poveznicu na dnu svake stranice. Politika kolačića i Impressum.

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskon.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.