September 13, 2011.

U samo deset dana više od 10.000 Hrvata odlučilo je postati nogometnim menadžerom Iskon.Fantasy LIGE PRVAKA koja se temelji na rezultatima stvarne UEFA-ove Lige.

U samo deset dana više od 10.000 Hrvata odlučilo je postati nogometnim menadžerom Iskon.Fantasy LIGE PRVAKA  koja se temelji na rezultatima stvarne UEFA-ove Lige.

Iskon kao generalni zastupnik licence za Fantasy 2011/12. prvi put je u Hrvatskoj osigurao sustav online natjecanja nogometnih timova koji mogu biti sastavljen od bilo kojeg igrača koji igra u stvarnoj Ligi prvaka. 

Najuspješniji timovi svojim menadžerima donose vrijedne nagrade u pojedinom kolu, a posebno na kraju Lige: putovanje za dvoje na finalnu utakmicu Euro 2012, Philips LED TV ili PlayStation 3 i igru Pro Evolution Soccer 2012.

Nogometni menadžer Iskon.Fantasy LIGE PRVAKA može postati bilo tko tako da se registrira putem interneta. Registracija i igranje su potpuno besplatni. Nakon registracije menadžer sastavlja vlastitu momčad pri čemu raspolaže određenim budžetom za kupovinu i transfere igrača. Bodovi u Fantasy ligi se osvajaju na temelju stvarnih rezultata pojedinih igrača u UEFA Ligi prvaka, njihovim postignutim golovima, asistencijama i utakmicama s neprimljenim pogotcima.

Obzirom da stvarno natjecanje za Ligu prvaka kreće danas, praćenje utakmica sigurno će biti još zanimljiviji onima koji su se odlučili sastaviti vlastiti nogometni tim.

Iskon.hr stranica koristi kolačiće

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo.

Predlažemo prihvaćanje preporučenih postavki, a ovdje ih možete kontrolirati i prilagođavati.

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskon.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.