October 03, 2011.

Iskon je svoju ponudu programa proširio novim televizijskim paketom Iskon.TV Plus koji sadrži 32 nova TV kanala.

Iskon je svoju ponudu programa proširio novim televizijskim paketom Iskon.TV Plus koji sadrži 32 nova TV kanala. Novi paket uključuje sportske programe ESPN America i Motors TV, a od filmskih u paketu se nalaze: Sci-Fi Universal, MGM, CineStar TV Action i Klasik TV. Od dokumentarnih programa Iskonovcima su od sada dostupni Travel Channel, Discovery World i Discovery ID i Da Vinci Learning, a od dječjih programa Nickelodeon, OK Bambino, Disney Junior i Disney XD. Ljubitelji mode, kuhanja i dizajna na Iskon.TV-u sada mogu uživati u Fashion TV, Food Network i Fine Living Network kanalima. Poklonicima glazbe Iskon je pripremio Hit TV, Mezzo i Trace TV Urban.
Osim novih sportskih, filmskih, dokumentarnih, dječjih, i zabavnih kanala, paket uključuje i programe za odrasle: Free X, Dorcel TV i X-Dream, 4 regionalna TV kanala Net, TV Jadran, RI TV i SB TV te 5 stranih nacionalnih programa: RTS, SLO1, Pro Sieben, SAT1 i VOX.

Dodatno, s dva nova kanala, Eurosport 2 i Jabuka TV, Iskon je proširio svoj postojeći osnovni Iskon.TV Start paket , a Eurosport1 od sada je dostupan i putem Iskon.TV Playera koji omogućuje praćenje programa na mobilnim uređajima i računalima.
Svi Iskonovci koji imaju Iskon.TV moći će sljedećih mjesec dana pratiti nove kanale bez dodatne naknade, a nakon toga novi Iskon.TV Plus paket mogu zatražiti po cijeni od 44,91 kn/mjesečno uz ugovornu obavezu na 12 mjeseci ili za 54,91 kn/mjesečno bez ugovorne obaveze.

Popis TV kanala

Iskon.hr stranica koristi kolačiće

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo.

Predlažemo prihvaćanje preporučenih postavki, a ovdje ih možete kontrolirati i prilagođavati.

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskon.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.