December 22, 2011.

Korisnicima Iskonove digitalne televizije od danas su dostupna tri nova TV kanala.

Korisnicima Iskonove digitalne televizije od danas su dostupna tri nova TV kanala: Al Jazeera Balkans, Doma TV i France 24. Prva dva kanala uvrštena su u Iskonov osnovni paket Iskon.TV Start , a France 24 u dodatni paket Iskon.TV Plus . Novi TV kanali uključeni su u postojeće cijene paketa.
Al Jazeera Balkans je prvi regionalni informativni program koji donosi poslovne i sportske vijesti iz regije i svijeta, kao i dokumentarne sadržaje političkog, informativnog, povjesnog i obrazovnog karaktera.
Domaći TV kanal Doma TV emitira serije, zabavne i lifestyle magazine, kulinarske showove te atraktivni dokumentarni i filmski program.
France 24 je prvi francuski međunarodni informativni program dostupan 24 sata dnevno na tri jezika: francuskom, engleskom i arapskom. Putem Iskon.TV-a kanal se emitira na francuskom.

Iskon.hr stranica koristi kolačiće

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo. Preporučujemo prihvaćanje kolačića za analizu, ponovno ciljanje i personalizirani sadržaj na web mjestima od strane trećih pružatelja usluga. Postavke možete sami kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na poveznicu na dnu svake stranice. Politika kolačića i Impressum.

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskon.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.