February 10, 2011.

Branko Đurić Đuro novo je zaštitno lice Iskona. Zatekli smo ga na snimanju, na zagrebačkoj Savici, gdje ga je za potrebe snimanja, među ostalim, privela i policija.

Branko Đurić Đuro  novo je zaštitno lice Iskona. Zatekli smo ga na snimanju, na zagrebačkoj Savici, gdje ga je za potrebe snimanja, među ostalim, privela i policija.

U više kratkih spotova Đuro otkriva novu ljudsku vrstu -Iskonovce , koja je televizijski evoluirala.

Iskonovci , naime, kada je televizija u pitanju rade sve na drugačiji i orginalan način pa tako TV gledaju u parku na mobitelu, na Facebooku lajkaju preko televizora, ne trpe do reklama jer mogu pauzirati program, nikamo im se ne žure jer imaju snimalicu...

Putovanje na kojem razotkriva Iskonovce  Đuro započinje na vrhu jednog nebodera, a u potazi za njima upast će u različite nezgodne i komične situacije iz kojih će se, dakako, uspješno izvući.

Fotogalerija

Iskon.hr stranica koristi kolačićeee

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo.

Predlažemo prihvaćanje preporučenih postavki, a niže ih možete kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na link iz footera.

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskon.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.