October 02, 2014.

Ovog je tjedna sve posjetitelje CineStara u Avenue Mallu dočekala dvostruka premijera. Domaćini Iskon i Discovery najavili su današnji dolazak SF drame The Giver/Davatelj s Jeffom Bridgesom i Meryl Streep u glavnim ulogama u hrvatska kina, ali i početak nove Iskonove jesenske kampanje praćene duhovitim reklamnim spotovima. Spomenuti spotovi su posjetiteljima dali odgovor na pitanje zašto ih u foajeu kina voditelj Mario Petreković dočekuje u društvu dviju atraktivnih domina.

Kako bi naglasio da nam u trenucima dosade svašta padne na pamet, Iskon je dominu odabrao kao jednog od ključnih likova nove marketinške kampanje, koja zasigurno neće proći nezapaženo. Iskonova velika akcija korisnicima nudi mogućnost odabira između elegantnog 8-inčnog Huawei tableta s HD zaslonom već od 49 kuna ili 30% popusta tijekom prva tri mjeseca korištenja usluge. Uz pogodnost koja traje do kraja studenog ili isteka zaliha, Iskon donosi i najbolji televizijski sadržaj po super cijeni, s popularnim kanalimaCineStar TV Premiere 1 i 2, KinoTV-om i SportKlubom 1, 2 i 3u svim TRIO paketima bez dodatne naknade. Brzine interneta sada su povećane do 30/5 Mbps, a paketima su pridodane besplatne minute razgovora prema mrežama u Hrvatskoj i EU, uključujući i sve nacionalne mobilne brojeve.

Spot – Ivan i domina

Ponudu je posjetiteljima predstavio Iskonov član Uprave za marketing i prodaju Krešimir Madunović, a dvostruka premijera je u kino privukla mnoge osobe iz javnog života. Danijela Trbović, Damir Hoyka, Ana Miščević, Snježana Mehun i Neven Ciganović bili susamo neki od poznatih posjetitelja događanja.

POGLEDAJ FOTOGALERIJU

Iskon.hr stranica koristi kolačiće

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo. Preporučujemo prihvaćanje kolačića za analizu, ponovno ciljanje i personalizirani sadržaj na web mjestima od strane trećih pružatelja usluga. Postavke možete sami kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na poveznicu na dnu svake stranice. Politika kolačića i Impressum.

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskon.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.