October 26, 2016.

U zagrebačkom Avenue Mallu je premijerno u Hrvatskoj prikazan novi  film Woodyja Allena „Cafe Society“. Četrdeset i šesti po redu uradak ekscentričnog redatelja smješten u tridesete godine prošlog stoljeća, u kino dvoranu je privukao brojne slavne osobe.

Među njima su Mario Petreković, Danijela Trbović, Ivana Paradžiković, Suzy Josipović Redžepagić, Petra Kurtela, Tihana Zrnić… Odličan film bio je dobar povod za večernji izlazak mladih roditelja – Žanamari Perčić je film gledala sa suprugom Marijom, dok je Bojana Gregorić Vejzović stigla u pratnji muža Enesa Vejzovića.

Organizatori premijere, Iskon i Discovery Film, potrudili su se stvoriti glamurozno ozračje u kinu. Retro-hollywoodske hostese i posebna pića iz „A most unusual gin gardena“, u kojima su uživali svi gosti, su stvorili posebnu atmosferu. Jedna je gošća u nagradnoj igri postala i Iskonova Tisućašica - osvojila je 1000 kuna za shopping, a sreću joj je donio Mario Petreković koji je bio domaćin afterpartyja.

Iskon.hr stranica koristi kolačićeee

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo.

Predlažemo prihvaćanje preporučenih postavki, a niže ih možete kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na link iz footera.

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskon.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.