February 22, 2017.

Kultni film Trainspotting iz 1996. godine dobio je svoj nastavak, s originalnom glumačkom postavom predvođenom Ewanom McGregorom. U Cineplexx City Center one East kinu sinoć je održana hrvatska Iskon.Premijera T2 Trainspottinga, a uradak redatelja Dannya Boylea o ponovnom okupljanju Rentona, Spuda, Sick Boya i Begbieja privukao je brojne poznate osobe.

Odlično raspoložen domaćin večeri Mario Petreković pozvao je goste Mirana Kurspahića, Ivu Šulentić, Slavka Sobina i druge da se fotografiraju u originalnoj scenografiji (javni wc) s Trainspotting plakata postavljenoj u predvorju kina.

Film su s veseljem dočekali i Yaya & Ripper, hrvatski omiljeni rock par koji rijetko posjećuje društvena događanja, a stigli su još pjevač Filip Dizdar, fotografkinja Mare Milin i frontmen Vatre Ivan Dečak, koji se s bendom priprema za dva uzastopna koncerta u Tvornici kulture u svibnju.

T2 Trainspotting s prikazivanjem u hrvatskim kinima počinje u četvrtak, 23.2.2017. godine.

Pogledaj cijelu fotogaleriju 

Iskon.hr stranica koristi kolačiće

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo. Predlažemo prihvaćanje preporučenih postavki, vaši podaci će se koristiti za analize, ponovno ciljanje i pružanje personaliziranog sadržaja na web mjestima od strane trećih pružatelja usluga. Postavke možete kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na poveznicu na dnu svake stranice. Politika kolačića

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskon.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.