February 22, 2017.

Kultni film Trainspotting iz 1996. godine dobio je svoj nastavak, s originalnom glumačkom postavom predvođenom Ewanom McGregorom. U Cineplexx City Center one East kinu sinoć je održana hrvatska Iskon.Premijera T2 Trainspottinga, a uradak redatelja Dannya Boylea o ponovnom okupljanju Rentona, Spuda, Sick Boya i Begbieja privukao je brojne poznate osobe.

Odlično raspoložen domaćin večeri Mario Petreković pozvao je goste Mirana Kurspahića, Ivu Šulentić, Slavka Sobina i druge da se fotografiraju u originalnoj scenografiji (javni wc) s Trainspotting plakata postavljenoj u predvorju kina.

Film su s veseljem dočekali i Yaya & Ripper, hrvatski omiljeni rock par koji rijetko posjećuje društvena događanja, a stigli su još pjevač Filip Dizdar, fotografkinja Mare Milin i frontmen Vatre Ivan Dečak, koji se s bendom priprema za dva uzastopna koncerta u Tvornici kulture u svibnju.

T2 Trainspotting s prikazivanjem u hrvatskim kinima počinje u četvrtak, 23.2.2017. godine.

Pogledaj cijelu fotogaleriju 

Iskon.hr stranica koristi kolačićeee

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo.

Predlažemo prihvaćanje preporučenih postavki, a niže ih možete kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na link iz footera.

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskon.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.