April 03, 2024.

U samo par dana od najave, Iskon city takeover izazvao je velik interes Osječanki i Osječana. Kako i ne bi, kad im je Iskon isplanirao vikend prepun korisnih i zabavnih sadržaja, poklončića i čašćenja!

Djevojka oslikava zid stojeći na platformi

Prvi se „rasprodao“ popkulturni pub kviz kojeg Iskonovci u subotu 6.4. u 18 sati organiziraju u suradnji s General von Beckersom i Kvizon pub kvizom. Osječki kvizaši koji su osigurali svoja mjesta imat će priliku natjecati se za vrijedne nagrade, među njima i besplatan Iskon.Play TV s uključenim HBO Premium programima. Iskon će sve timove počastiti pivom dobrodošlice i svojim slavnim kvizaškim kokicama.

Do ovog su časa popunjena i sva mjesta za mali tečaj Poslušnosti i socijalizacije pasa, kojeg u suradnji s licenciranom voditeljicom tečaja za školovanje pasa Alenkom Medak iz „Priasa“ Iskon organizira u Višnjiku. Sve prijavljene vlasnike pasa i njihove ljubimce počastit će i prigodnim poklončićima.

Imate svoju kartu za Porto Morto?

Pred „SOLD OUT“ statusom je i koncert Porto Morta, benda koji savršeno spaja rock, pop i elektroniku. Za svoj zadnji album Portopop osvojili su i Porina, a sada ga napokon možemo poslušati i u Osijeku. Porto Morto nastupit će u petak, 5.4. u klubu Oxygene u sklopu Iskon city takeovera, a karte za sve zaljubljenike u dobru glazbu su poklon iz Iskona! Želite li na koncert, svoju kartu obavezno prije pokupite u Oxygene-u (radno vrijeme od 8h do 15h), jer interes je velik a količina ulaznica ograničena zbog kapaciteta kluba.

Na kavi ima mjesta za sve

Iako su sve aktivnosti ovog događanja za pohvalu, ona koja najviše odjekuje sigurno je častilica omiljenom kavom na OS špici, kojom će Iskon počastiti se građane u subotu, 6.4. u kafićima Axmann, Trica i Hotel Osijek. Kave će biti besplatne u razdoblju do 10h do 12h. Axmann je za svoju terasu spremio i live svirku, a i vrijeme bi trebalo poslužiti.

Nakon kave možete produžiti do parkirališta uz Trg slobode, na kojem će ulični umjetnik CHEZ iz kolektiva Grafitti na gradele otkriti svoj XXL mural, kojeg s Iskonovcima poklanja gradu. Poznat po apstraktnom stilu izražavanja, CHEZ će mural posvetiti suvremenom umjetniku Juliju Kniferu, osobnoj inspiraciji u stvaranju.

Jutro iskoristite i za besplatni mali servis bicikla tj. njegovo spremanje za novu sezonu! Iskonov partner Vezma Bicycle Garage u razdoblju od 8h do 12h može vam pregledati brzine i kočnice, pripremiti gume te podmazati lanac za nadolazeće vožnje. Na besplatni mini servis dolazi se po „samo uskoči“ principu, bez prethodne rezervacije.

Kino za kraj savršenog dana

Dan prepun besplatnih aktivnosti najbolje je završiti dobrim filmom, pa će Iskon Osječane navečer počastiti i besplatnim kokicama u Cinestaru. Poklon kokice dolaze uz sve projekcije 6.4.2024. od 19h do 21h, a ako poželite dodatni super poklon – slobodno povucite hostesu „za rukav“.  

Kino ili koncert? Kava ili šetnja do murala? Ovaj vikend Iskon časti, a povod je najbolja ponuda za grad na Dravi.

Iskon city takeover – službeni event na Facebooku:

https://www.facebook.com/events/1783094982190847/?active_tab=discussion

Iskon.hr stranica koristi kolačiće

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo. Preporučujemo prihvaćanje kolačića za analizu, ponovno ciljanje i personalizirani sadržaj na web mjestima od strane trećih pružatelja usluga. Postavke možete sami kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na poveznicu na dnu svake stranice. Politika kolačića i Impressum.

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskon.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.