April 15, 2010.

Svi zaljubljenici u Call of Duty od sada se mogu besplatno igrati na brzim gaming serverima koje sponzoriraju Iskon, Diabolic i GameLand.

Svi zaljubljenici u Call of Duty od sada se mogu besplatno igrati na brzim gaming serverima koje sponzoriraju Iskon, Diabolic i GameLand.

Iskon kao vodeći pružatelj broadband usluga na alternativnom tržištu u Hrvatskoj i Diabolic-Serverstvrtka specijalizirana za najam game, voice i web servera, omogućili su igračima besplatno mrežno igranje nekih od najpopularnijih PC igara.
Besplatni gaming serveri dostupni su na portalu GameLand . Svi zainteresirani igrači mogu se potpuno besplatno spojiti na servere te okušati svoje igraće sposobnosti s drugim igračima iz Hrvatske.

Posebnost ove suradnje leži u činjenici da su gaming serveri Iskona i Diabolica fizički smješteni u Hrvatskoj što igračima omogućava najbolje igraće iskustvo zbog izuzetno brzog odaziva servera (niskog pinga).

GameLand, vodeći gaming portalu Hrvatskoj, će ovim proširenjem svojih sadržaja omogućiti posjetiteljima da sve svoje gamerske potrebe zadovolje na jednom mjestu; saznaju sve što iz zanima o novim igrama, preuzmu razne sadržaje te se igraju na besplatnim javnim serverima.

Na serverima će biti dostupno više inačica igara iz popularnog serijala pucačina Call od Duty. Ovisno o zahtjevima i afinitetima igrača dodavati će se i druge igre. Sve informacije o serverima, turnirima i natjecanjima.

Iskon.hr stranica koristi kolačićeee

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo.

Predlažemo prihvaćanje preporučenih postavki, a niže ih možete kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na link iz footera.

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskon.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.