September 26, 2011.

Uoči početka najprestižnijeg europskog stolnoteniskog klubskog natjecanja Europske lige prvakinja, na današnjoj konferenciji za medije Iskon je objavio da će sljedeće dvije sezone nastaviti sponzorirati HASTK Mladost Iskon.

Uoči početka najprestižnijeg europskog stolnoteniskog klubskog natjecanja Europske lige prvakinja, na današnjoj konferenciji za medije Iskon je objavio da će  sljedeće dvije sezone nastaviti sponzorirati HASTK Mladost Iskon. U ime Iskona ugovor o nastavku suradnje potpisao je Saša Kramar, predsjednik Uprave Iskona, a u ime HASTK Mladosti Iskon predsjednica kluba Dijana Vetturelli. Klub će tako prema dogovoru i dalje u nazivu nositi ime Iskon.

S obzirom na broj ljudi koji se u zemlji bavi stolnim tenisom što profesionalno što rekreativno, riječ je o više od 10.000 igrača, stolni tenis je vjerojatno jedan od najigranijih sportova u zemlji. Unatoč tome, stolni tenis nekako ostaje na rubu javnosti i medijske popularnosti. U sljedeće dvije godine, uz daljni razvoj hrvatskih stolnotenisačica te klubske rezultate na državnoj i međunarodnoj stolnoteniskoj sceni, zajedno s HASTK Mladosti Iskon želimo pokazati da stolni tenis može biti zabavan.” , istaknuo je prilikom potpisivanja predsjednik Iskona, Saša Kramar.

"Unazad četiri godine, koliko surađujemo, Mladost je doživjela veliku transformaciju kako u sportskom, tako i u organizacijskom i marketinškom smislu. Iskon je u tom razvoju odigrao veliku ulogu, jer nas je indirektno poticao na promišljanje i sagledavanje sporta i s druge strane. Osvojena su brojna odličja na europskoj razini, male Iskonovke - kako ih u stolnoteniskim krugovima zovu - postale su velike te smo zahvaljujući produženju suradnje u pripremi novih projekata i pobjeda." , izjavila je predsjednica kluba Dijana Vetturelli.

Mladostašice će novu sezonu Lige prvakinja otvoriti sutra s početkom u 18 sati, u Domu Lovro Ratković na Mladosti, protiv favorita za osvajanje titule prvakinja Europe TTC Berlin Eastside. HASTK Mladost Iskon nastupit će u svom najjačem sastavu: Tamara Boroš, Mirela Đurak, Mateja Jeger, Mirna Tomić uz ovogodišnje pojačanje Mitsuki Yoshida.

Iskon.hr stranica koristi kolačićeee

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo.

Predlažemo prihvaćanje preporučenih postavki, a niže ih možete kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na link iz footera.

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskon.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.