March 08, 2012.

Iskon od danas omogućuje gledanje TV programa putem računala svima u Hrvatskoj, bez plaćanja uobičajene mjesečne naknade. Riječ je o jedinstvenom, jednostavnom i potpuno sigurnom pristupu televizijskim sadržajima koji predstavlja nadogradnju postojeće usluge Iskon.TV player.

Iskon od danas omogućuje gledanje TV programa putem računala svima u Hrvatskoj, bez plaćanja uobičajene mjesečne naknade. Riječ je o jedinstvenom, jednostavnom i potpuno sigurnom pristupu televizijskim sadržajima koji predstavlja nadogradnju postojeće usluge Iskon.TV player. Player na ovaj način postaje dostupna svima, ne isključivo Iskonovcima.
Putem računala omogućeno je gledanje čak 14 domaćih i inozemnih TV kanala, među kojima su: Eurosport, CNN, RTL Plus, CMC, MTV Adria, Baby TV, 24 sata TV i Travel Channel. Svi TV kanali mogu se pratiti na dnevnoj bazi. Drugim riječima, ako korisnik u Hrvatskoj poželi pogledati vijesti dok nije ispred televizora, nogometnu utakmicu, skijanje ili sapunicu, može to učiniti bilo gdje putem svog računala s internet pristupom. Listu kanala u Iskonu planiraju proširivati.
Ovakav jednostavan pristup televizijskim sadržajima jedinstven je u Hrvatskoj, a korisnicima je dostupan u svega nekoliko koraka. Za dnevno korištenje Iskon.TV playera korisnicima je potreban Vingd. Vingd omogućujuje brz i siguran pristup ekskluzivnim sadržajima na internetu bez ostavljanja osobnih podatka. Može se kupiti na uobičajene načine putem SMS-a, kreditnim karticama putem PayPala ili nadoplatiti Ekesh bonovima koji su dostupni na prodajnim mjestima Tiska. Vingde je također moguće i jednostavno zaraditi gledajući na primjer Iskonov TV spot. Za dnevno korištenje Iskon.TV playera na računalima potrebno je uložiti 2,5 Vingda. Ovakav model otvara mogućnost pristupa ekskluzivnim sadržajima kao što su TV kanali na Iskon.TV playeru i onim korisnicima koji ne mogu plaćati putem interneta ili to ne žele.
Činjenica je da sve veći broj gledatelja sadržaje konzumira putem svojih računala i sve manje vremena provodi ispred televizijskih ekrana. Na ovaj način želimo klasične televizijske sadržaje dovesti na računala te gledateljima omogućiti pristup i kada nisu u svojim dnevnim boravcima, ispred televizora. Iskon je već nebrojeno puta potvrdio svoju vodeću poziciju inovatora na domaćem tržištu, ovo je još jedan korak u tom smjeru.“ izjavio je Nikša Gopčević, voditelj digitalnih sadržaja u Iskonu.
Iskon na ovaj način ujedno želi podržati napore kojima se autorima sadržaja želi osigurati adekvatno vrednovanje onoga s čim se bave te podignuti kvaliteta samih sadržaja koji su dostupni.

Iskon.hr stranica koristi kolačićeee

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo.

Predlažemo prihvaćanje preporučenih postavki, a niže ih možete kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na link iz footera.

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskon.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.