May 28, 2019.

 

Uz postojeće štandove u shopping centrima te partnerska prodajna mjesta, Iskon se kupcima svojih telekom usluga sada predstavio i novom krovnom lokacijom – dućanom smještenim na adresi Ulica Florijana Andrašeca 20 u Zagrebu.

Posjetitelja će, doduše, dućan više podsjetiti na vlastiti dnevni boravak nego na prodajno mjesto jednog telekoma, no to je i bila namjera Iskonovaca. „Poznati smo kao onaj prijateljski domaći telekom, pa smo tu činjenicu preslikali i na okruženje u koje kupci dolaze odabrati naše usluge. Za izlaganjetelekomunikacijskih noviteta ni ne postoji bolji prostor od dnevne sobe, u kojoj se baš svi najradije opuštamo surfajući i gledajući televiziju.“, pojasnili su u Iskonu.

S obzirom na to da se sve Iskonove usluge mogu odabrati i naručiti online, novi dućan namijenjen je onima koji bi voljeli uživo dobiti više informacija o Iskon paketima interneta i televizije, provjeriti izgled sučelja pametnog Iskon.TV-a (koji zasad jedini sortira, snima, pamti i preporuča sadržaje) te upoznati napredna Wi-Fi rješenja poput poznatog MESHtra ili džepnih Mi-Fi routera. „U dućanu smo posebno mjesto namijenili najprodavanijim smartphone uređajima iz Iskon.Webshopa, koji se sada također mogu uživo pogledati i isprobati prije odluke na kupovinu.“, zaključuju Iskonovci.

Uređenju novog prodajnog prostora Iskonovci su se početkom ljeta posvetili potpuno sami - dizajn interijera veličine 65m2 potpisuje njihov specijalist za marketinške komunikacije Mateo Svećnjak.

Foto: Koridor 27

#  #  #

Iskon.hr stranica koristi kolačiće

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo. Preporučujemo prihvaćanje kolačića za analizu, ponovno ciljanje i personalizirani sadržaj na web mjestima od strane trećih pružatelja usluga. Postavke možete sami kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na poveznicu na dnu svake stranice. Politika kolačića i Impressum.

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskon.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.