May 28, 2019.

 

Uz postojeće štandove u shopping centrima te partnerska prodajna mjesta, Iskon se kupcima svojih telekom usluga sada predstavio i novom krovnom lokacijom – dućanom smještenim na adresi Ulica Florijana Andrašeca 20 u Zagrebu.

Posjetitelja će, doduše, dućan više podsjetiti na vlastiti dnevni boravak nego na prodajno mjesto jednog telekoma, no to je i bila namjera Iskonovaca. „Poznati smo kao onaj prijateljski domaći telekom, pa smo tu činjenicu preslikali i na okruženje u koje kupci dolaze odabrati naše usluge. Za izlaganjetelekomunikacijskih noviteta ni ne postoji bolji prostor od dnevne sobe, u kojoj se baš svi najradije opuštamo surfajući i gledajući televiziju.“, pojasnili su u Iskonu.

S obzirom na to da se sve Iskonove usluge mogu odabrati i naručiti online, novi dućan namijenjen je onima koji bi voljeli uživo dobiti više informacija o Iskon paketima interneta i televizije, provjeriti izgled sučelja pametnog Iskon.TV-a (koji zasad jedini sortira, snima, pamti i preporuča sadržaje) te upoznati napredna Wi-Fi rješenja poput poznatog MESHtra ili džepnih Mi-Fi routera. „U dućanu smo posebno mjesto namijenili najprodavanijim smartphone uređajima iz Iskon.Webshopa, koji se sada također mogu uživo pogledati i isprobati prije odluke na kupovinu.“, zaključuju Iskonovci.

Uređenju novog prodajnog prostora Iskonovci su se početkom ljeta posvetili potpuno sami - dizajn interijera veličine 65m2 potpisuje njihov specijalist za marketinške komunikacije Mateo Svećnjak.

Foto: Koridor 27

#  #  #

Iskon.hr stranica koristi kolačiće

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo. Predlažemo prihvaćanje preporučenih postavki, vaši podaci će se koristiti za analize, ponovno ciljanje i pružanje personaliziranog sadržaja na web mjestima od strane trećih pružatelja usluga. Postavke možete kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na poveznicu na dnu svake stranice. Politika kolačića

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskon.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.