January 25, 2012.

Film Martovske ide u režiji popularnog Georgea Clooneyja prikazan je sinoć premijerno u CineStaru Avenue Mall, u organizaciji Iskona i Discoverya.

U organizaciji Iskona i Discoverya sinoć je premijerno prikazan novi film u režiji oskarovca Georgea Clooneyja, Martovske ide.
Riječ je o vrhunskom političkim trileru u kojem glavne uloge tumače George Clooney i Ryan Gosling. Stephen Meyers (Ryan Gosling) je stručnjak za odnose s javnošću koji radi kao glasnogovornik u predsjedničkoj kampanji guvernera Mikea Morrisa (George Clooney). Zajedno se bore za predsjedničku nominaciju Demokratske stranke u Ohiju. Predsjednička kampanja i Stephenova karijera krenu po zlu u trenutka kada mu iz suprotnog tabora ponude posao, a on sam otkriva tajnu svog predsjedničkog kandidata koja bi mogla ugroziti izbore.
Film je premijerno odgledao bivši predsjednik Republike Hrvatske, Stjepan Mesić, kao i brojni domaći političari. Među njima su bili: Milanka Opačić, Nenad Stazić, Željka Antunović, Josip Leko i Goran Beus Richembergh. Osim političara, na premijeri su se pojavili i vodeći stručnjaci za odnose s javnošću u Hrvatskoj: Krešimir Macan, Drenislav Žekić, Božo Skoko, Kristina Laco, Manuela Šola Oršić i drugi. Premijeru nisu propustile ni domaće showbiz zvijezde: Zrinka Cvitešić, Mislav Bago, Robert Zuber, Tihomir Ladišić, Lana Pavić, Ana Gruica, Iris Rajčić, Meritas, Jelena Radan, Mario Valentić.

Pogledaj fotogaleriju

Iskon.hr stranica koristi kolačićeee

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo.

Predlažemo prihvaćanje preporučenih postavki, a niže ih možete kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na link iz footera.

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskon.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.