July 08, 2014.

Komedija „Pjesma koja ljubav znači / Begin again“ s Keirom Knightley i Markom Ruffalom u glavnim ulogama stigla je u hrvatska kina, a prvi je put prikazana u sklopu sinoć održane Iskonove premijere u zagrebačkom Avenue Mallu.

Priču o prijateljstvu, glazbi i ljubavi pogledale su mnoge osobe iz javnog života. Barbara Kolar u kinu se srela s kolegom Ivanom Vukušićem, a na Iskonovu premijeru su zajedno stigle urednica i novinarka 'Provjerenog', jedne od najgledanijih emisija na Novoj TV. Ivana Paradžiković i Danka Derifaj kratko su predahnule od radnih obaveza uz film s odličnim soundtrackom, koji je Universal records poklonio najsretnijim posjetiteljima premijere. 

U društvu prijateljice najnoviji Keirin film pogledala je i sportska urednica Anamarija Vuković, dok je Lana Pavić ljubavnu priču odlučila pogledati u društvu svojeg dečka. Dobro raspoložen i u društvu brata Gorana, na premijeru je stigao i rado viđeni Papageno.

Film „Pjesma koja ljubav znači“ s prikazivanjem u domaćim kinima započinje krajem ovog tjedna, a sljedeća premijera u organizaciji Iskona i Discoveryja najavljena je nakon ljetne stanke, kada će posjetitelji imati mogućnost po prvi put u Hrvatskoj vidjeti dugo iščekivani nastavak Sin Cityja u kojem se pojavljuju Jessica Alba, Bruce Willis, Mickey Rourke i drugi proslavljeni holivudski glumci.

Pogledaj fotogaleriju

Iskon.hr stranica koristi kolačiće

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo. Preporučujemo prihvaćanje kolačića za analizu, ponovno ciljanje i personalizirani sadržaj na web mjestima od strane trećih pružatelja usluga. Postavke možete sami kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na poveznicu na dnu svake stranice. Politika kolačića i Impressum.

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskon.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.