August 06, 2009.

U svrhu zaštite svojih korisnika od SPAM-a Iskon je na svom sustavu postavio zabranu korištenja odlaznih e-mail servera koji se nalaze izvan Iskonove mreže. Korisnike upućujemo da kao odlazni mail server koriste mail.iskon.hr, a za detaljne upute posjetite podrška.iskon.hr.

SPAM, odnosno neželjena pošta, sadržaj je koji svakodnevno nepotrebno zagušuje naše mailboxove.
U svrhu zaštite svojih korisnika od SPAM-a Iskon je na svom sustavu postavio zabranu korištenja odlaznih e-mail servera koji se nalaze izvan Iskonove mreže. Korisnike upućujemo da kao odlazni mail server koriste mail.iskon.hr, a za detaljne upute posjetite podrska.iskon.hr.
Većina korisnika upravo koristi mail.iskon.hr kao svoj odlazni e-mail server, dok neki korisnici koriste za slanje regularne pošte neke druge e-mail servere. Ti korisnici morat će promijeniti u svojim mail programima postavke odlazne e-mail pošte na mail.iskon.hr jer u protivnom neće biti u mogućnosti slati e-mailove.

Iskon.hr stranica koristi kolačićeee

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo.

Predlažemo prihvaćanje preporučenih postavki, a niže ih možete kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na link iz footera.

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskon.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.