March 03, 2011.

Iskonove usluge: internet, telefon i digitalna televizija, od sada su dostupni na Iskonovoj vlastitoj infrastrukturi na području Dubrovnika.

Iskonove usluge: internet, telefon i digitalna televizija, od sada su dostupni na Iskonovoj vlastitoj infrastrukturi na području Dubrovnika.

Dubrovčani koji se odluče za Iskon mogu odabrati Iskonove pakete usluga ovisno o njihovim potrebama i u kombinaciji koja njima najviše odgovara i tako ostvariti dodatne uštede na telekomunikacijskim uslugama. Na raspolaganju su im paketi koji uključuju sve tri usluge: internet, telefon i Iskon.TV, pod nazivom Iskon.TRIO paket, kao i Iskon.DUO paketi koji uključuju internet i telefon, internet i TV ili telefon i TV.

Za sve koji postanu Iskonovci do kraja ožujka u tijeku je posebna promotivna akcija. Korisnici koji se odluče za neki od Iskonovih DUO ili TRIO paketa ostavaruju pravo na 30% popusta na mjesečnu naknadu prva tri mjeseca. Novim korisnicima Iskon.TV paketa Iskon daruje i mogućnost korištenja Iskon.Snimalice prva tri mjeseca kao i korištenje HBO paketa prvih mjesec dana koji su uključeni u cijenu. Dodatno, svi novi korisnici Iskona koji to postanu u promotivnom razdoblju mogu koristiti i novu Iskonovu uslugu Iskon.TV player do kraja godine za samo 1 kn. Sve navedene pogodnosti vrijede uz ugovornu obvezu od 24 mjeseca.

Iskon putem vlastite infrastrukture od prije pruža usluge na području Zagreba, Splita, Rijeke, Pule, Osijeka, Velike Gorice, Samobora, Opatije i Solina, dok je putem T-HT-ove infrastrukture dostupan u cijeloj Hrvatskoj.  Dodatne informacije o uslugama korisnici mogu potražiti na internet stranici www.iskon.hr ili na besplatnom broju 0800 1000.

Iskon.hr stranica koristi kolačićeee

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo.

Predlažemo prihvaćanje preporučenih postavki, a niže ih možete kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na link iz footera.

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskon.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.