May 30, 2012.

Iskonov servis za razmjenu i pohranu podataka koji bi trebao biti dostupan od sredine lipnja u završnoj je fazi. Beta verziju servisa ovih će dana testirati ograničen broj korisnika, nakon čega će se usluga finalizirati i ponuditi domaćem, ali i regionalnom tržištu.

Iskonov servis za razmjenu i pohranu podataka koji bi trebao biti dostupan od sredine lipnja u završnoj je fazi. Beta verziju servisa ovih će dana testirati ograničen broj korisnika, nakon čega će se usluga finalizirati i ponuditi domaćem, ali i regionalnom tržištu. Svi koji se žele uključiti u testiranje mogu se prijaviti putem Iskonovih službenih profila na Twitteru i Facebooku.
Za razliku od Iskonovog postojećeg besplatnog servisa za razmjenu podataka, popularnog JUMBO maila , novi servis omogućit će slanje, skidanje, ali i spremanje podataka. Servis će osim u Hrvatskoj od sada biti dostupan i korisnicima u regiji. Iskon tako želi vlastitim lokaliziranim servisom konkurirati globalnim servisima kao što su Dropbox, We Transfer i Google Drive.
Točne informacije o količini prostora za pohranu koju Iskon planira ponuditi, kao i cijene korištenja servisa bit će poznate sredinom lipnja. Prostor za pohranu biti će svakako veći od 100 GB, dok će cijene ovisiti o paketu, a u usporedno bi trebale biti niže od onih koje nudi Dropbox. Nadogradnja postojećeg JUMBO servisa uključivat će dva paketa JMBO Box i JUMBO PowerBox, uz zadržavanje besplatnog JUMBO maila na kojeg smo već navikli.

Iskon.hr stranica koristi kolačićeee

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo.

Predlažemo prihvaćanje preporučenih postavki, a niže ih možete kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na link iz footera.

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskon.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.