November 15, 2011.

Novi film kontroverznog španjolskog redatelja Pedra Almodovara Koža u kojoj živim premijerno je prikazan sinoć u CineStaru Novi Zagreb u organizaciji Iskona i Discoverya.

Novi film kontroverznog španjolskog redatelja Pedra Almodovara Koža u kojoj živim premijerno je prikazan sinoć u CineStaru Novi Zagreb u organizaciji Iskona i Discoverya.

Glavnu ulogu plastičnog kirurga tumači Antonio Banderas, a premijeru filma otvorio je naš poznati estetski kirurg dr. med. Siniša Glumičić. Film Koža u kojoj živim donosi priču o plastičnom kirurgu koji se, nakon što mu žena pogine u automobilskoj nesreći, potpuno posveti kreiranju umjetne kože.

Ovaj ekstravagantni film premijerno su odgledale brojne osobe iz domaćeg javnog života, među njima i Ana Begić, Slavica Knežević, Tihomir Ladišić, Nikolina Pišek, Ivana Paradžiković te Neven Ciganović.
Povodom premijere, dvoje posjetitelja osvojilo je besplatne tretmane injekcijskog pomlađivanja u poliklinici za estetsku kirurgiju Glumičić&Džepina.

Film Koža u kojoj živim nakon prikazivanja u kinima biti će dostupan u Iskonovoj videoteci, na Iskon.TV-u.

Pogledaj fotogaleriju

Iskon.hr stranica koristi kolačiće

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo. Preporučujemo prihvaćanje kolačića za analizu, ponovno ciljanje i personalizirani sadržaj na web mjestima od strane trećih pružatelja usluga. Postavke možete sami kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na poveznicu na dnu svake stranice. Politika kolačića i Impressum.

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskon.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.