June 17, 2010.

Iskonova tvrtka kćer Regica.net koja ima sedmogodišnje iskustvo u registraciji com.hr, com, org, biz, info i net domena, potpisala je s CARnetom ugovor o pružanju usluga registracije .hr i .com.hr domena u skladu s novim Pravilnikom o registraciji domena u Hrvatskoj koji je stupio na snagu 15. lipnja 2010.

Iskonova tvrtka kćer Regica.net koja ima sedmogodišnje iskustvo u registraciji com.hr, com, org, biz, info i net domena, potpisala je s CARnetom ugovor o pružanju usluga registracije .hr i .com.hr domena u skladu s novim Pravilnikom o registraciji domena u HrvatIskonova tvrtka kćer Regica.net koja ima sedmogodišnje iskustvo u registraciji com.hr, com, org, biz, info i net domena, potpisala je s CARnetom ugovor o pružanju usluga registracije .hr i .com.hr domena u skladu s novim Pravilnikom o registraciji domena u Hrvatskoj koji je stupio na snagu 15. lipnja 2010.

Prema novom Pravilniku registraciju vršnih domena .hr kao i domena .com.hr, njihovo produljenje te sve ostale poslove vezane uz administraciju, od sada će umjesto CARneta obavljati za to ovlašteni registrari među kojima je i Regica.net. Svi dosadašnji korisnici navedenih domena također moraju odabrati svog registrara preko kojeg će vršiti produljenje registracije te promjenu podataka.

Regica.net kao ovlašteni registrar u skladu s novim promjenama počela je prikupljati predbilježbe za vršne .hr domene čija će registracija biti moguća početkom srpnja. Točan datum odredit će CARnet, a cijene će biti objavljene uoči službenog početka registracije. Osim jedne besplatne .hr domene koja nosi naziv tvrtke, pravne osobe moći će registrirati dodatnih devet naplatnih .hr domena, a fizičke osobe i obrtnici po jednu naplatnu .hr domenu bilo kojeg naziva. Pri tome će prednost imati oni koji se prvi jave za registraciju. Predbilježbe za .hr domenu moguće je poslati na e-mail: info@regica.net 
Com.hr domene mogu se već sada registrirati putem Regice.net na internet stranici . Cijena registracije za godinu dana iznosi 40,00 kn +PDV. 
skoj koji je stupio na snagu 15. lipnja 2010.www.regica.net

Iskon.hr stranica koristi kolačićeee

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo.

Predlažemo prihvaćanje preporučenih postavki, a niže ih možete kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na link iz footera.

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskon.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.