March 02, 2012.

Za sve one koji će ovih dana postati Iskonovci, Iskon nudi dodatne pogodnosti! Prijavi se za Iskonove usluge na prodajnim mjestima i osiguraj si popust od 30% na sve DUO i TRIO pakete prva tri mjeseca. Još bolje, prijavi se putem Interneta i ostvari pravo na čak 50% popusta! Akcija traje do 3. 4. 2012. godine.

Iskon od danas omogućuje dodatne pogodnosti za sve one koji će ovih dana postati Iskonovci. Svi koji se prijave za Iskonove usluge putem interneta dobivaju popust od 50% na sve DUO i TRIO pakete prva tri mjeseca. Ostali koji to naprave na prodajnim mjestima ostvaruju pravo na 30% popusta. Akcija traje do 3.4.2012. godine.
DUO i TRIO paketi Iskonovcima omogućuju korištenje flat interneta, povoljnih telefonskih razgovora kao i naprednu digitalnu televiziju, Iskon.TV. Iskon.TV sadrži više od 80 atraktivnih TV kanala, preko 2000 naslova u videoteci, snimalicu koja omogućuje gledanje sadržaja unatrag te pauziranje programa. Osim toga, Iskonovci imaju i Iskon.TV player , mogućnost gledanja TV programa na mobilnim uređajima.
Cijene DUO paketa u Iskonu kreću se od 155,00 kn mjesečno, a TRIO paketa od 209,99 kn.
U Iskonu je u tijeku nova marketinška kampanja pod nazivom Oslobodi Iskonovca u sebi . Napravljena je u suradnji s agencijama Lab360 i Utorak , a u središtu kampanje su mali Iskonovci željni dobre zabave koju omogućuje Iskon. Iskonovci nesretno čuče u svima koji još ne koriste Iskon i čekaju da ih se napokon oslobodi. Kampanja je snimljena u Zagrebu, u suradnji s produkcijskom kućom Riba ribi grize rep i Jovanom Todorovićem, redateljem filma Beogradski fantom , poznatom po osebujnom stilu koji dolazi do izražaja i u novoj Iskonovoj kampanji.
Novi Iskonov TV spot pogledajte ekskluzivno ovdje.

Iskon.hr stranica koristi kolačiće

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo. Preporučujemo prihvaćanje kolačića za analizu, ponovno ciljanje i personalizirani sadržaj na web mjestima od strane trećih pružatelja usluga. Postavke možete sami kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na poveznicu na dnu svake stranice. Politika kolačića i Impressum.

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskon.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.