February 17, 2011.

Za sve Iskonovce koji to postanu do kraja ožujka, Iskon je pripremio niz pogodnosti: popust na mjesečnu naknadu, Iskon.TV player za samo 1 kn, Iskon.Snimalicu i HBO paket.

Za sve Iskonovce koji to postanu do kraja ožujka, Iskon je pripremio niz pogodnosti: popust na mjesečnu naknadu, Iskon.TV player za samo 1 kn, Iskon.Snimalicu i HBO paket.

Korisnici koji se odluče za neki od Iskonovih DUO ili TRIO paketa ostavaruju pravo na 30% popusta na mjesečnu naknadu prva tri mjeseca. Novim korisnicima Iskon.TV paketa Iskon daruje i mogućnost korištenja Iskon.Snimalice prva tri mjeseca kao i korištenje HBO paketa prvih mjesec dana koji su uključeni u cijenu.

Iskon je nedavno predstavio novu revolucionarnu uslugu, Iskon.TV player, koja omogućuje praćenje televizijskih programa na računalima i mobilnim uređajima. Time je omogućeno praćenje TV programa na dodatnim ekranima kod kuće, kao i u pokretu, te na mjestima na kojima to do sada nije bilo moguće. Preko Iskon.TV playera dostupno je šest televizijskih programa: HTV1, HTV2, RTL, 24 sata, CMC, i Baby TV. Svi novi korisnici Iskon.TV-a koji to postanu u promotivnom razdoblju, do kraja ožujka, mogu koristiti Iskon.TV player do kraja godine za samo 1 kn. Sve navedene pogodnosti za nove korisnike vrijede uz ugovornu obvezu od 24 mjeseca.

Postojećim Iskon.TV korisnicima Iskon je već omogućio besplatno testiranje Iskon.TV playera.  Svi ostali Iskonovi korisnici također mogu ostvariti popust na mjesečnu naknadu te mogućnost korištenja Iskon.TV playera za 1 kn do kraja godine ukoliko postanu Iskon.TV korisnici do 31.3. 2011.

Nove pogodnosti, kao i prednosti Iskonove interaktivne digitalne televizije, Iskon će promovirati kroz medijsku kampanju koja započinje sutra, 18. veljače. U središtu nove kampanje su Iskonovci, posebna ljudska vrsta koja je u televizijskom i internet smislu evoluirala i kao takva sve što radi, radi na napredan način. Glavni protogonist kampanje je Branko Đurić Đuro koji je ujedno i režirao TV spotove. Kampanju su osmislile kreativne agencije Lab 360 i Utorak.

Iskon.hr stranica koristi kolačićeee

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo.

Predlažemo prihvaćanje preporučenih postavki, a niže ih možete kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na link iz footera.

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskon.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.