November 22, 2016.

Uz uslugu interneta, televizije i(li) telefona, Iskonovi tisućaši u vremenski limitiranoj akciji sada imaju mogućnost odabrati i smartphone Lenovo C2 Power za samo 99 kuna. 

Pametan telefon ovog tehnološkog diva odlikuju superbrzo punjenje uređaja, dual sim i četverojezgreni procesor.Svi novi i postojeći Iskonovci koji nadograđuju uslugu mogu doći do svojeg primjerka novog Lenovo smartphone-a po povlaštenoj cijeni do 1. prosinca ove godine ili do isteka zaliha.

DUAL SIM smartphone se puni za nekoliko minuta!

Ako je potrebno istaknuti samo nekoliko prednosti novog Lenovo C2 Power, to bi svakako bili DUAL SIM i 10W punjač sposoban napuniti bateriju za sate korištenja u svega nekoliko minuta punjenja. Upravo zahvaljujući brzom punjenju, C2 Power postaje idealan za sve koji provode puno vremena u pokretu i traže prilagodljivog, pouzdanog suputnika.

Dva utora za SIM kartice (tzv. dual sim) u ovom pametnom telefonu cijenit će i vlasnici 2 različita telefonska mobilna broja, kao i svi koji puno putuju te često koristite prepaid kartice inozemnih operatora.

C2 Power model odlikuju još četverojezgreni procesor, Android 6.0 Marshmallow operativni sustav, 2 GB RAM-a i memorija od 16 GB koja se može proširiti za dodatnih 32 GB putem microSD kartice. Tu su prednja 5 MP i stražnja 8 MP kamera s LED bljeskalicom, te Waves MaxxAudio garanciju kvalitetnog zvuka. Lenovo smartphone u posebnoj Iskon akciji dolazi u pakiranju s dodatnom zaštitom ekrana, maskom i slušalicama.

Kako do Lenovo C2 Power smartphone-a za 99 kuna?

Pravo na kupovinu ovog atraktivnog uređaja po povlaštenoj cijeni od 99 kuna ostvaruju svi koji do 1.12.2016. odaberu i ugovore jedan od Iskonovih paketa interneta, televizije i(li) telefona), kao i postojeći Iskonovci koji nadograde svoju uslugu.

Osim maksimalne brzine interneta po cijeni minimalne i najkvalitetnijih TV sadržaja u osnovnom paketu (CineStar TV Premiere, SportKlub, KINO TV…), Iskon je svojim korisnicima spremio i 1000 kuna popusta, što omogućuje kupovinu Lenovo C2 Power uređaja po  (definitivno) najpovoljnijoj tržišnoj cijeni – za samo 99 kuna. Korisnike koji ugovaraju Iskon, a priželjkuju neki drugi gadget, razveselit će informacija da 1000 kuna popusta mogu iskoristiti za bilo koji uređaj iz ponude Iskon.Webshopa. Na njemu je već istaknuta aktualna blagdanska ponuda.  

Iskon.hr stranica koristi kolačićeee

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo.

Predlažemo prihvaćanje preporučenih postavki, a niže ih možete kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na link iz footera.

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskon.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.