March 07, 2011.

Iskon je imenovao Denisa Burmaza novim direktorom poslovne prodaje koji u Iskon dolazi iz Combisa, s mjesta direktor Sektora IP komunikacija.

Iskon je imenovao Denisa Burmaza novim direktorom poslovne prodaje koji u Iskon dolazi iz Combisa, s mjesta  direktor Sektora IP komunikacija.

Denis ima višegodišnje iskustvo na području ICT-a. U Combisu je proveo punih osam godina, a prije toga godinu dana je radio u M San Grupi. Karijeru je započeo u HT Mobileu u Mostaru, gdje je radio kao sistemski inžinjer, nakon čega je dvije godine proveo radeći u Parizu za Ericsson kao dizajner aplikacija.

U Iskonu će biti odgovoran za prodaju ključnim korisnicima, malim i srednjim tvrtkama, veleprodaju te za upravljanje Iskonovim regionalnim uredima, kao i za vođenje Iskonovih tvrtki kćeri Croadrije i Regice.

Denis je diplomirao je na Elektrotehničkom fakultetu u Splitu, a završava magisterij na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, smjer Organizacija i menadžment.

»Zadovoljstvo mi je što se mogu pridružiti Iskonovom timu, pogotovo jer ću na ovaj način ostati i u kontaktu s Combisom, koji je kao i Iskon dio T-HT Grupe. Svoje dosadašnje iskustvo  iskoristit ću kako bih pridonio još boljem rastu i razvoju Iskona u segmentu poslovne prodaje.« , izjavio je Denis Burmaz, novi direktor Iskonove poslovne prodaje.

Iskon.hr stranica koristi kolačićeee

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo.

Predlažemo prihvaćanje preporučenih postavki, a niže ih možete kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na link iz footera.

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskon.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.