February 03, 2010.

Kako bi korisnicima omogućio jednostavniji i lakši pregled programskog vodiča (EPG, Electronic Program Guides, eng.) te naslova u videoteci Iskon je razvio posebne web stranice za Iskon.TV.

Programski vodič uz uobičajeni pregled emisija na svim TV kanalima omogućuje i pregled po žanrovima, detaljan opis odabranih emisija te trodnevni prikaz programske sheme za svaki pojedini TV kanal. Dodatno, stranice sadrže i vizualni preglednik s tjednim preporukama filmova, dokumentaraca i sportskih emisija te prikazom emisija koje se trenutno emitiraju.

Na web stranicama videoteke korisnici mogu pregledavati filmove koji su dostupni putem Iskon.TV-a. Filmovi su razvrstani u žanrove: akcija, dječji, drama, fantastika, horor, triler, dokumentarni, domaći, Ex-Yu te poseban serijal pod nazivom Laku noć, Hrvatska. Odabirom pojedinog naslova, korisniku su dostupne detaljne informacije o filmu kao i cijena posudbe, a za većinu filmova moguće je pogledati i video najavu. Iskonova videoteka se kontinuirano popunjava novim naslovima kao i posebnim serijalima, trenutno sadrži više od 850 naslova, a od sljedećeg tjedna u Iskonovoj videoteci biti će dostupan dokumentarni serijal Heroji Vukovara.

Nove Iskonove TV web stranice sadrži i tražilicu putem koje korisnik može upisivanjem bilo koje riječi pretražiti sve TV kanale i videoteku te na taj način u kratkom vremenu doći do informacija o prikazivanju i mogućnosti posudbe željenih sadržaja. Na novim web stranicama moguće je doznati i sve informacije o funkcionalnostima Iskon.TV-a kao i o ponudi Iskonovih TV paketa.
Putem Iskonove digitalne televizije korisnici će od sada moći pregledavati najnovije vijesti i informacije kao što su vremenska prognoza i stanje dionica na Zagrebačkoj burzi na novom informativnom kanalu Iskon.TV Info.

Iskon.hr stranica koristi kolačićeee

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo.

Predlažemo prihvaćanje preporučenih postavki, a niže ih možete kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na link iz footera.

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskon.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.