October 01, 2015.

Vjerojatno najatraktivniji nagradni natječaj ove jeseni pobjedniku će darovati put za dvoje u New York, na američku premijeru filma „U srcu mora“ dobitnika Oscara Rona Howarda. Četverodnevno iskustvo New Yorka za dvije osobe uključuje prijevoz avionom, transfere s aerodroma, hotelski smještaj s doručkom, karte za američku premijeru „U srcu mora“ s red carpet doživljajem te dvije American Express kartice s 5.000,00 kuna – po jedna za svakog putnika, da upijanje New Yorka bude još slađe.

Kako do nagrade?

Zabavna Facebook aplikacija „Titlator“na Iskonovoj Facebook stranici svim zainteresiranim igračima nudi 10 fotografija slavnih osoba, kojima je potrebno dodati filmski titl. Čak pedeset najboljih titlanih slika prema broju dobivenih 'Like'-ova ulazi u finale. Žiri potom odabire putnika koji 5. prosinca polijeće za New York, ali i dobitnike utješnih nagrada: Samsung Smart TV, PlayStation 4, Samsung Galaxy tablet i Sonyjeva akcijska video kamera. Ostali finalisti osvojit će poklon paket Iskona.

O čemu Paris priča na telefon? Što je Collin objasnio kolegi?

„Titlator“ je danas predstavljen na Facebooku, a zainteresirani potencijalni putnici svoje titlove mogu upisivati do kraja listopada. „Na ideju nas je dovela aktualna televizijska kampanja. Mladiću kojem nedostaje zabave u životu priviđaju se filmski i sportski spektakli u običnim, svakodnevnim situacijama. Upravo to je i poanta Titlatora, u kojem ćemo nagraditi najduhovitije ili najzanimljivije titlane fotke.“, pojašnjavaju u Iskonu.

U nagradnom natječaju organizatoru su se pridružili CineStar TV Premiere kanali, koji su osigurali glavnu filmsku nagradu, te American Express koji će karticama s 5.000,00 kuna nagraditi glavnog dobitnika i njegovu pratnju, kako bi bez ograničenja iskoristili svaki trenutak boravka u New Yorku.

ZAIGRAJ ISKON TITLATOR I MAHNI NAM S CRVENOG TEPIHA U NEW YORKU!

Iskon.TV pola godine besplatno!

Natječaj „Titlator“ i spomenuta televizijska kampanja su dio velike jesenske akcije Iskona, u kojoj korisnici dobivaju Iskon.TV i Snimalicu pola godine besplatno te HBO+CINEMAX programski paket na tri mjeseca. Iskon.TV je najzabavnija digitalna televizija u Hrvatskoj, jer već u osnovnom paketu ima uključene premium kanale CineStar TV Premiere 1 i 2, KINO TV te SportKlub 1, 2 i 3. Dolazi kao dio Iskonovih TRIO i DUO paketa, u kombinaciji sa superbrzim internetom do 30 ili 50 Mbps i besplatnim minutama razgovora uključenim u pakete. www.iskon.hr

 

Iskon.hr stranica koristi kolačićeee

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo.

Predlažemo prihvaćanje preporučenih postavki, a niže ih možete kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na link iz footera.

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskon.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.