April 22, 2010.

Iskon je u suradnji s Nogometnom akademijom Marić pokrenuo humanitarnu akciju prikupljanja novčanih sredstava za pomoć Udruzi za Sindrom Down Zagreba. Svi koji žele pomoći udruzi mogu nazvati broj 060 9200. Cijena poziva iznosi 6,15 kn s PDV-om. Akcija traje do 22. lipnja, a prikupljena sredstva biti će upotrebljena za provedbu logopedskih i edukacijsko – rehabilitacijskih programa namijenjenih za djecu s Down sindromom kao i za pokrivanje osnovnih troškova udruge.

Iskon je u suradnji s Nogometnom akademijom Marić pokrenuo humanitarnu akciju prikupljanja novčanih sredstava za pomoć Udruzi za Sindrom Down Zagreba . Svi koji žele pomoći udruzi mogu nazvati broj 060 9200. Cijena poziva iznosi 6,15 kn s PDV-om. Akcija traje do 22. lipnja, a prikupljena sredstva biti će upotrebljena za provedbu logopedskih i edukacijsko – rehabilitacijskih programa namijenjenih za djecu s Down sindromom kao i za pokrivanje osnovnih troškova udruge.

„U Hrvatskoj nažalost nije u dovoljnoj mjeri organiziran sustav logopedske i edukacijsko – rehabilitacijske podrške za djecu s Down sindromom, posebno u ustanovama s programom redovnog odgoja i obrazovanja, zbog čega velik broj djece s Down sindromom nije uključen u program koji je nužan za njihov razvoj.“, izjavila je predsjednica Udruge za Sindrom Down Zagreb, Natalija Belošević.

Iskon.hr stranica koristi kolačićeee

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo.

Predlažemo prihvaćanje preporučenih postavki, a niže ih možete kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na link iz footera.

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskon.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.