September 02, 2011.

Uoči skorog početka natjecanja UEFA Lige Prvaka, Iskon ljubiteljima nogometa prvi put u Hrvatskoj omogućuje da se uključe u Fantasy Ligu Prvaka i pokažu svoje nogometno znanje i menadžerske sposobnosti. Riječ je o strateškoj nogometnoj igri koja je dostupna putem interneta, a koja se temelji na rezultatima postignutim u stvarnoj Ligi Prvaka.

Uoči skorog početka natjecanja UEFA Lige Prvaka, Iskon ljubiteljima nogometa prvi put u Hrvatskoj omogućuje da se uključe u Fantasy Ligu Prvaka i pokažu svoje nogometno znanje i menadžerske sposobnosti. Riječ je o strateškoj nogometnoj igri koja je dostupna putem interneta, a koja se temelji na rezultatima postignutim u stvarnoj Ligi Prvaka. Najbolje natjecatelje očekuju vrijedne nagrade: odlazak na Euro 2012, Philips LED TV, Sony PlayStation 3 i igra Pro Evolution Soccer 2012.

Nogometni menadžer Iskon Fantasy Lige Prvaka možeš postati i ti, dovoljno je registrirati se ovdje . Registracija i igranje su potpuno besplatni. Nakon registracije menadžer sastavlja vlastitu momčad od igrača koji igraju u stvarnoj UEFA Ligi Prvaka 2011/2012. Također određuje taktiku svoga tima te ima mogućnost kupovine i prodaje igrača. Bodovi u Iskon Fantasy Ligi Prvaka se osvajaju na temelju stvarnih rezultata pojedinih igrača u UEFA Ligi Prvaka, njihovim postignutim golovima, asistencijama i utakmicama s neprimljenim pogotcima.

Na kraju natjecanja najbolji menadžer osvojit će putovanje za dvoje na finalnu utakmicu Euro 2012, a drugoplasirani Philips LED TV, dok treća nagrada uključuje PlayStation 3 i igru Pro Evolution Soccer 2012. Po tri najbolja menadžera u svakom kolu osvajaju godišnju pretplatu na Sportske novosti koje su medijski pokrovitelj Iskon Fantasy Lige Prvaka.

Sve informacije o Iskon Fantasy Ligi Prvaka dostupne su ovdje .

Iskon.hr stranica koristi kolačiće

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo.

Predlažemo prihvaćanje preporučenih postavki, a ovdje ih možete kontrolirati i prilagođavati.

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskon.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.