October 18, 2010.

Na IPTV World Forumu za Istočnu Europu i Euroaziju koji je održan prošli tjedan u Istanbulu govorio je i predsjednik Uprave Iskona Saša Kramar. Na zapaženom predavanju predstavio je Iskonovu uslugu Iskon.TV koju Iskon nudi na domaćem tržištu od prije 18 mjeseci.

Na IPTV World Forumu za Istočnu Europu i Euroaziju koji je održan prošli tjedan u Istanbulu govorio je i predsjednik Uprave Iskona Saša Kramar.

Na zapaženom predavanju predstavio je Iskonovu uslugu Iskon.TV koju Iskon nudi na domaćem tržištu od prije 18 mjeseci. Među ostalim, Saša je predstavio i mogućnost pregledavanja sadržaja s YouTubea putem Iskon.TV-a. Usluga je odlično prihvaćena od strane korisnika, a u prva tri tjedna čak 35% TV korisnika koristilo je Youtube putem Iskon.TV-a i to u prosjeku više od 10 video isječaka po korisniku.

Saša Kramar je na konferenciji najavio i neke od planova za razvoj Iskona u budućnosti. Istaknuo je da: „Iskon svojim korisnicima želi omogućiti pristup sadržajima na sva tri ekrana: putem računala, televizora i mobilnih telefona. Također, osim što želimo ostati vodeći braodband operater na hrvatskom alternativnom tržištu, planiramo se razvijati i u smjeru OTT televizije.“  OTT TV (over-the-top TV) korisnicima će u budućnosti omogućiti pristup audio-vizualnim sadržajima putem širokopojasnog pristupa internetu i to na bilo kojem mjestu, u bilo koje vrijeme i na bilo kojem uređaju.

Iskon.hr stranica koristi kolačićeee

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo.

Predlažemo prihvaćanje preporučenih postavki, a niže ih možete kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na link iz footera.

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskon.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.