July 06, 2010.

U pripremi je tiskano izdanje svih telefonskih pretplatnika u RH. U slučaju da su se vaši podaci mijenjali, molimo vas da pošaljete zahtjev za promjenom podataka kako bi bili ažurirani u novom izdanju telefonskog imenika.

U pripremi je tiskano izdanje svih telefonskih pretplatnika u RH. U slučaju da su se vaši podaci mijenjali, molimo vas da pošaljete zahtjev za promjenom podataka kako bi bili ažurirani u novom izdanju telefonskog imenika. Zahtjevi se primaju do 15.08.2010.

Privatni korisnici 
E-mailom na adresu: prijava@iskon.hr, putem obrasca koji se nalazi na korisničkim stranicama moj.iskon .

Tajni broj neće biti unešen u tiskano i elektroničko izdanje imenika. Ukoliko više ne želite da broj bude tajan te isto tako ako želite da od sada vaš broj postane tajan i ne unosi se u imenik, molimo vas da zahtjev pošaljete također putem gore navedenog obrasca.

Poslovni korisnici 
E-mailom na adresu: imenik@t.ht.hr ili
Faxom na broj: 01/6623-823

Ukoliko imate bilo kakvih dodatnih upita, možete nas kontaktirati i na: bizprijava@iskon.hr .
Napomena: 
Sukladno Zakonu o elektroničkim komunikacijama (NN 73/08), pravne osobe ne mogu tražiti ograničenje upisa podataka, nužnih za temeljnu identifikaciju i komunikaciju, u javni imenik pretplatnika.

Iskon.hr stranica koristi kolačićeee

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo.

Predlažemo prihvaćanje preporučenih postavki, a niže ih možete kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na link iz footera.

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskon.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.