July 30, 2014.

Preostalo je još samo četiri dana do početka prvog izdanja SuperUho Festivala koji će se održati od 3. do 5. kolovoza na samom moru na šibenskom pristaništu TEF i plaži Banj.

Na SuperUho Festivalu  nastupit će niz glazbenika sa globalne i regionalne nezavisne glazbene scene: The National,  Fuck Buttons, Black lips, Chelsea Wolfe, Earth, Howe Gelb triage, Tuxedomoon, Jonathan Toubin, Seven That Spells, Antenat, Kandžija i gole žene, ABOP i mnogi drugi.

Ovom prilikom najavljujemo da će zadnjeg dana festivala biti predstavljena 'tajna' pozornica koja će od sljedeće godine biti u funkciji. Specijalno za tu priliku nastupit će vrsni novi instrumentalni dub bend iz Šibenika The FogSellersi to uz izlazak sunca u srijedu, 6. kolovoza. 

Predstavljamo vam bogat propratni sadržaj koji je omogućio generalni sponzor ISKON kao i niz servisnih informacija:

SURFAJ SIGURNO UZ ISKON, PLAŽA BANJ (10h – 18h)

Na posebno uređenom dijelu gradske plaže Banj generalni sponzor festivala Iskon omogućio je niz zanimljivog i zabavnog sadržaja:

- besplatnu školu surfanja
- brojne nastupe vrsnih DJ-eva
- besplatan wi-fi
- ugodan ambijent: ležaljke, suncobrani...
- brojne nagrade za posjetitelje plaže
- odbojku na pijesku

ISKON LOUNGE - pristanište TEF

U sklopu festivalske lokacije tik uz glavnu pozornicu festivala smješten je Iskon lounge u kojem će posjetioci moći uživati izležavajući se na posebno dizajniranim baldahinima surfajući internetom uz besplatan wi-fi.

FESTIVALSKI KAMP

Festivalski kamp otvara se u petak, 1. kolovoza u 10h i bit će otvoren do srijede, 6. kolovoza u 12h. Cijena kamp ulaznice je 150kn i vrijedi za svih pet dana.

U sklopu kampa nalaziti će se ponuda hrane i pića kao i besplatan wi-fi.

PARKING

Neposredno uz festivalsku lokaciju nalazi se veliki parkirni prostor na kojem će posjetioci festivala moći parkirati svoja osobna vozila uz kupovinu dnevne parkirne karte u iznosu od 20 kn.

CIJENE ULAZNICA

Festivalska ulaznica - 290kn (na dan festivala 320kn)

Dnevne ulaznice:

1. dan – 220Kn
2. dan – 120Kn
3. dan – 120Kn

Kamp ulaznica (1. – 6.8.) – 150Kn

* Ulaznice u prodaji: 
- Dallas music shop Šibenik, Kralja Tomislava 4 / 290kn
- klub AZIMUT , Obala palih omladinaca 2, Šibenik / 290kn
- na ulazu na blagajni festivala / 320kn

LOKALI – PRIJATELJI SuperUho Festivala

Svi posjetitelji festivala uz predočenje festivalske narukvice dobivaju popust 10 – 20% na konzumaciju određenih artikala u dolje navedenim ugostiteljskim objektima:

Restoran Anima Mare, Obala palih omladinaca 10

Fish/vegetarian Fast food – ŠEŠULA riba sendviči, Obala prvoboraca 14

Klub AZIMUT  - press/info centar, Obala palih omladinaca 2

 *Svi navedeni ugostiteljski objekti udaljeni su od festivalske lokacije svega desetak minuta lagane šetnje rivom u smjeru katedrale Sv. Jakova.

Informacije o Šibeniku

Turistička zajednica grada Šibenika
Web:  www.sibenik-tourism.hr

Tourist punkt – Šibenik plus
Obala palih omladinaca 7, Šibenik
http://www.sibenikplus.com

HŽ popust za posjetioce SuperUho festivala

HŽ putnički prijevoz za sve posjetitelje SuperUho Festivala odobrio je popust u visini 40% od redovne prijevozne cijene u 1. i 2. razredu svih redovnih vlakova na udaljenosti većoj od 25 kilometara.  
Blagajne i vlakopratno osoblje u vlaku ispostavljat će prijevozne karte po navedenoj povlastici putnicima koji izjavljuju da putuju na SuperUho Festival, a stvarnu osnovu povlastice predstavljat će povratna prijevozna karta koja je na poleđini ovjerena žigom organizatora na informacijskom mjestu održavanja festivala, a na što će se putnike upozoriti prilikom ispostavljanja prijevozne karte. Ovjerene prijevozne karte kontrolirat će vlakopratno osoblje vlaka u povratku. Putnik bez osnove povlastice (tj. bez ovjerene karte) ili onaj koji putuje izvan navedenog razdoblja, doplaćuje razliku između povlastice 20% od RPC za oba smjera putovanja i plaćene snižene prijevozne cijene po povlastici 40%.

Iskon.hr stranica koristi kolačiće

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo. Preporučujemo prihvaćanje kolačića za analizu, ponovno ciljanje i personalizirani sadržaj na web mjestima od strane trećih pružatelja usluga. Postavke možete sami kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na poveznicu na dnu svake stranice. Politika kolačića i Impressum.

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskon.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.