January 16, 2019.

U sklopu Rock&Off-a, nezavisne glazbene novinarske nagrade za rock i srodno glazbeno stvaralaštvo u Hrvatskoj počelo je glasanje publike. Uz 64 novinara iz 40 medija, koji su nominirali i odabrali pobjednike u preostalih devet glazbenih kategorija, dobitnika Nagrade publike odabrati će svi ljubitelji domaće glazbe i time pokazati podudara li se njihovo mišljenje s onim novinarske struke.

Glasajte za svojeg najdražeg izvođača i osvojite vrijedne glazbene nagrade!

RockOff Nagrada publike

Za Nagradu publike glasuje se na stranicama Iskona, partnera Rock&Off-a te sponzora nagrade, a nominirano je 13 izvođača koji su ostavili svoj trag u glazbenoj 2019. godini u Hrvatskoj: Edo Maajka, NipplePeople, Jonathan, Chui, Elemental, Goran Bare&Majke, Kensington Lima, Mangroove, Ogenj, Rezerve, The Strange, Valentino Bošković & TBF te Vojko V. Riječ je o svim izvođačima koji su već nominirani u jednoj od 4 glavne kategorije nagrade: album, pjesma, koncertni izvođač i veliki prasak godine (debitant).

Svatko tko to želi može podržati svojeg glazbenog miljenika glasanjem jednom dnevno, uz što će tri najsretnija glasača osvojiti bluetooth zvučnike i slušalice branda Marshall. Glasanje publike traje do 30. siječnja, a već sutradan ćemo na dodjeli nagrada u Tvornici kulture saznati tko je svojim pjesmama, albumima ili live nastupima osvojio glazbenu publiku u protekloj godini.

Prijenos dodjele nagrade moći će se pratiti na Iskon.TV-u, na posebnim Rock&Off kanalima (Rock&Off HD kanal 521 / Rock&Off SD kanal 511), koji će s emitiranjem početi nekoliko dana ususret samoj dodjeli.

Koproducenti nagrade su Unison - Hrvatski glazbeni savez i KD Tvornica kulture koja ove godine slavi 20 godina postojanja, uz organizatora Hrvatsko društvo skladatelja i sponzorstvo Iskona, s ciljem prepoznavanja i priznavanja vrijednosti i raznolikosti domaćeg "rock&off" stvaralaštva.

Iskon.hr stranica koristi kolačiće

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo. Predlažemo prihvaćanje preporučenih postavki, vaši podaci će se koristiti za analize, ponovno ciljanje i pružanje personaliziranog sadržaja na web mjestima od strane trećih pružatelja usluga. Postavke možete kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na poveznicu na dnu svake stranice. Politika kolačića

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskon.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.