February 28, 2012.

Uoči početka TEDxMaksimira koji se održava u subotu 3.3.2012. u Zagrebu, Iskon na svojoj Facebook stranici, kao partner događaja, organizira chat s govornicima koji sudjeluju na ovom TEDx-u.

Uoči početka TEDxMaksimira koji se održava u subotu 3.3.2012. u Zagrebu, Iskon na svojoj Facebook stranici, kao partner događaja, organizira chat s govornicima koji sudjeluju na ovom TEDx-u: Markom Pavlovićem, izumiteljem i dizajnerom poznate igračke Oblo, Anom Tevšić, mladom i uspješnom hrvatskom dizajnericom te Miroslavom Ambrušom Kišom, novinarom, zaljubljenikom u Macintosh i putnikom svjetskog glasa.
Iskonovci mogu chatati s Markom Pavlovićem u srijedu od 12 sati, s Anom Tevšić u četvrtak u isto vrijeme, dok će se Miroslav Ambruš Kiš na chat uključiti u petak u 12 sati.
Svoja pitanja govornicima ovogodišnjeg TEDxMaksimira možete uputiti na Iskonovom Facebook profilu, dok samu konferenciju možete pratiti u subotu putem live streama .

Ukratko o TED-u i TEDx-u:
TED želi predstaviti i proširiti ideje koje pokreću svijet. Ideja o organiziranju TED konferencije nastala je prije 26 godina u Kaliforniji i od tada svake godine okuplja brojne stručnjake, znanstvenike i govornike. Za kratko vrijeme postala je centar okupljanja entuzijasta koji promiču ideje vrijedne širenja. Popularnost konferencije prerasla je u kratkom roku okvire jednog godišnjeg događaja te se ukazala potreba za kreiranjem manjih, lokalnih, samostalno organiziranih događaja pod nazivom TEDx („x“ označava „samostalno organiziran događaj prema pravilima i licenci TED organizacije). Više informacija o TEDxMaksimiru potražite na www.tedxmaksimir.com.

Iskon.hr stranica koristi kolačićeee

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo.

Predlažemo prihvaćanje preporučenih postavki, a niže ih možete kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na link iz footera.

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskon.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.