February 28, 2012.

Uoči početka TEDxMaksimira koji se održava u subotu 3.3.2012. u Zagrebu, Iskon na svojoj Facebook stranici, kao partner događaja, organizira chat s govornicima koji sudjeluju na ovom TEDx-u.

Uoči početka TEDxMaksimira koji se održava u subotu 3.3.2012. u Zagrebu, Iskon na svojoj Facebook stranici, kao partner događaja, organizira chat s govornicima koji sudjeluju na ovom TEDx-u: Markom Pavlovićem, izumiteljem i dizajnerom poznate igračke Oblo, Anom Tevšić, mladom i uspješnom hrvatskom dizajnericom te Miroslavom Ambrušom Kišom, novinarom, zaljubljenikom u Macintosh i putnikom svjetskog glasa.
Iskonovci mogu chatati s Markom Pavlovićem u srijedu od 12 sati, s Anom Tevšić u četvrtak u isto vrijeme, dok će se Miroslav Ambruš Kiš na chat uključiti u petak u 12 sati.
Svoja pitanja govornicima ovogodišnjeg TEDxMaksimira možete uputiti na Iskonovom Facebook profilu, dok samu konferenciju možete pratiti u subotu putem live streama .

Ukratko o TED-u i TEDx-u:
TED želi predstaviti i proširiti ideje koje pokreću svijet. Ideja o organiziranju TED konferencije nastala je prije 26 godina u Kaliforniji i od tada svake godine okuplja brojne stručnjake, znanstvenike i govornike. Za kratko vrijeme postala je centar okupljanja entuzijasta koji promiču ideje vrijedne širenja. Popularnost konferencije prerasla je u kratkom roku okvire jednog godišnjeg događaja te se ukazala potreba za kreiranjem manjih, lokalnih, samostalno organiziranih događaja pod nazivom TEDx („x“ označava „samostalno organiziran događaj prema pravilima i licenci TED organizacije). Više informacija o TEDxMaksimiru potražite na www.tedxmaksimir.com.

Iskon.hr stranica koristi kolačiće

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo. Preporučujemo prihvaćanje kolačića za analizu, ponovno ciljanje i personalizirani sadržaj na web mjestima od strane trećih pružatelja usluga. Postavke možete sami kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na poveznicu na dnu svake stranice. Politika kolačića i Impressum.

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskon.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.