April 05, 2017.

Istu večer kada su kreativna agencija Señor i Iskon na Danima komunikacija primili zlatni Effie, nagradu za najučinkovitiju marketinšku kampanju za svoje „Tisućaše“, na televizorima se pojavila njihova nova FULL smiješna reklama.

Nina Violić, Krešimir Mikić i Lana Barić, poznati glumci i dobitnici velikog broja nagrada struke za svoja ostvarenja, u duhovitoj seriji TV spotova našli su se na audiciji na kojoj pokušavaju dočarati sve prednosti Iskonovog FULL paketa: više od 100 TV kanala, internet brzine do 80 Mbps i 3500 minuta razgovora po odličnoj cijeni od 239 kuna mjesečno.

Krešimir Mikić: „80 Megabita je brzina bila.“

Za trajanja audicija, nezadovoljni redatelj našim akterima dobacuje komentare poput: „Ne razumijem kako ne osjećate ovaj predivni tekst“ „Vama je ovo dobro?!“ ili „Meni je to malo flah.“. Time dodatno uznemirava glumce, kojima postaje sve teže opisati koliko je ustvari dobra nova Iskonova ponuda.

Nina Violić: „Ljudi, ja sam zadovoljna.“

Dok na televiziji možete uhvatiti kraće isječke s „propalih“ audicija, mi vam donosimo dulje verzije briljantnih spotova koji će vas sigurno nasmijavati ovog proljeća.

Lana Barić: „To je sve flah…“

Ps. Ako upravo razmišljate o pronalasku idealnog paketa za svoj dom, svakako provjerite Iskon FULL. Najbolji paket. Najodličniji paket. Teški vrh od paketa? Teško ga je opisati, ali ipak lako dobiti. I to ovdje.

Iskon.hr stranica koristi kolačiće

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo. Predlažemo prihvaćanje preporučenih postavki, vaši podaci će se koristiti za analize, ponovno ciljanje i pružanje personaliziranog sadržaja na web mjestima od strane trećih pružatelja usluga. Postavke možete kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na poveznicu na dnu svake stranice. Politika kolačića

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskon.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.