Tu smo zbog Vas banner

Tu smo za Vas

Vaši iskonovci

Tu smo zbog Vas content

Sve možeš online

Bez problema i iz sigurnosti svog doma produlji ili sklopi novi ugovor, nadogradi svoj paket, postavi pitanja... Tu smo za tebe na našoj Facebook stranici, mailu info@iskon.hr te besplatnim brojevima telefona 0800 1000 (za prodajne i ostale informacije) i 0800 6320 (za prijavu tehničke smetnje).

Ispeci kokice i uživaj u filmovima

Pritisni 0 na svom daljinskom upravljaču i otkrij potpuno novi način gledanja televizije. Unutar kategorije "filmovi" pretraži sve filmske sadržaje koji su ti dostupni za gledanje - oni već emitirani i automatski snimaljeni Snimalicom, HBO i filmovi iz Iskon.Videoteke. Čak i ako nemaš Snimalicu 24/7, tvoj Iskon.TV automatski snima sadržaj na odabranim programima i čini ga dostupnim za gledanje 24 sata. Ako imaš Snimalicu 24/7, sadržaj ti je dostupan za gledanje čak 7 dana unazad. Pucketaju li to kokice?

Snimalica na kanalima za učenje

Svim postojećim korisnicima Iskon.TV-a uključili smo Snimalicu 24/7 na programima HRT 3 i Sportska TV, kako bi školarci neometano u svakom trenutku mogli pratiti nastavu na daljinu. Snimalica omogućava pauziranje, vraćanje unazad i ponovno gledanje, kao i ponovno pokretanje sadržaja koji je već počeo (u slučaju maaalo duljeg spavanja i kašnjenja na predavanje).

Iskon.hr stranica koristi kolačiće

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo. Preporučamo prihvaćanje kolačića za analizu, ponovno ciljanje i personalizirani sadržaj na web mjestima od strane trećih pružatelja usluga. Postavke možete sami kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na poveznicu na dnu svake stranice. Politika kolačića

.

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskon.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.