Tu smo zbog Vas banner

Tu smo za Vas

Vaši iskonovci

Tu smo zbog Vas content

Sve možeš online

Bez problema i iz sigurnosti svog doma produlji ili sklopi novi ugovor, nadogradi svoj paket, naruči Iskon.Mobile ili Iskon.Mobile Wi-Fi SIM-icu, postavi pitanja... Tu smo za tebe na našoj Facebook stranici, mailu info@iskon.hr te besplatnim brojevima telefona 0800 1000 (za prodajne i ostale informacije) i 0800 6320 (za prijavu tehničke smetnje).

U par klikova do novog uređaja u webshopu

U Iskon webshopu u samo nekoliko klikova izaberi i naruči željeni uređaj. U ponudi imamo mobitele, laptope, televizore, PlayStation, Kindle e-book čitač, dronove i još mnogo, mnogo toga. Mogućnost otplate uređaja do čak 36 rata.

15 GB extra besplatno na Iskon.Mobile-u

Svim smo našim postojećim Iskon.Mobile korisnicima besplatno omogućili 15 GB mobilnog interneta, kako bi još lakše u svakom trenutku ostali povezani sa svojim bližnjima. Također, školarcima je osiguran besplatan pristup platformi za učenje na daljinu, što znači da se prilikom učenja ne troši mobilni internet.

Snimalica na kanalima za učenje

Svim postojećim korisnicima Iskon.TV-a uključili smo Snimalicu 24/7 na programima HRT 3 i Sportska TV, kako bi školarci neometano u svakom trenutku mogli pratiti nastavu na daljinu. Snimalica omogućava pauziranje, vraćanje unazad i ponovno gledanje, kao i ponovno pokretanje sadržaja koji je već počeo (u slučaju maaalo duljeg spavanja i kašnjenja na predavanje).

Ispeci kokice i uživaj u filmovima

Uz odlične filmske kanale već dostupne u osnovnom paketu, svim smo korisnicima do kraja travnja uključili i fimski program CineStar Fantasy, kao i dječji edukativni program Da Vinci. Pritisni 0 na svom daljinskom upravljaču i otkrij potpuno novi način gledanja televizije. Unutar kategorije "filmovi" pretraži sve filmske sadržaje koji su ti dostupni za gledanje - oni već emitirani i automatski snimaljeni Snimalicom, HBO i filmovi iz Iskon.Videoteke. Čak i ako nemaš Snimalicu 24/7, tvoj Iskon.TV automatski snima sadržaj na odabranim programima i čini ga dostupnim za gledanje 24 sata. Ako imaš Snimalicu 24/7, sadržaj ti je dostupan za gledanje čak 7 dana unazad. Pucketaju li to kokice?

Iskon.hr stranica koristi kolačićeee

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo.

Predlažemo prihvaćanje preporučenih postavki, a niže ih možete kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na link iz footera.

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskon.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.