Tu smo zbog Vas banner

Tu smo za Vas

Vaši iskonovci

Tu smo zbog Vas content

Sve možeš online

Bez problema i iz sigurnosti svog doma produlji ili sklopi novi ugovor, nadogradi svoj paket, postavi pitanja... Tu smo za tebe na našoj Facebook stranici, mailu info@iskon.hr te besplatnim brojevima telefona 0800 1000 (za prodajne i ostale informacije) i 0800 6320 (za prijavu tehničke smetnje).

U par klikova do novog uređaja u webshopu

U Iskon webshopu u samo nekoliko klikova izaberi i naruči željeni uređaj. U ponudi imamo mobitele, laptope, televizore, PlayStation, Kindle e-book čitač, dronove i još mnogo, mnogo toga. Mogućnost otplate uređaja do čak 36 rata.

Ispeci kokice i uživaj u filmovima

Pritisni 0 na svom daljinskom upravljaču i otkrij potpuno novi način gledanja televizije. Unutar kategorije "filmovi" pretraži sve filmske sadržaje koji su ti dostupni za gledanje - oni već emitirani i automatski snimaljeni Snimalicom, HBO i filmovi iz Iskon.Videoteke. Čak i ako nemaš Snimalicu 24/7, tvoj Iskon.TV automatski snima sadržaj na odabranim programima i čini ga dostupnim za gledanje 24 sata. Ako imaš Snimalicu 24/7, sadržaj ti je dostupan za gledanje čak 7 dana unazad. Pucketaju li to kokice?

Snimalica na kanalima za učenje

Svim postojećim korisnicima Iskon.TV-a uključili smo Snimalicu 24/7 na programima HRT 3 i Sportska TV, kako bi školarci neometano u svakom trenutku mogli pratiti nastavu na daljinu. Snimalica omogućava pauziranje, vraćanje unazad i ponovno gledanje, kao i ponovno pokretanje sadržaja koji je već počeo (u slučaju maaalo duljeg spavanja i kašnjenja na predavanje).

Iskon.hr stranica koristi kolačićeee

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo.

Predlažemo prihvaćanje preporučenih postavki, a niže ih možete kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na link iz footera.

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskon.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.