1. članak – Predmet uvjeta

1.1. Ovim uvjetima korištenja Iskon&ekupi promocije (dalje u tekstu: Uvjeti korištenja) uređuju se odnosi između Iskon Interneta d.d., Radnička cesta 21, Zagreb (dalje u tekstu: Iskon) i korisnika Iskon.Play TV usluge koji iskoristi pogodnosti koje su predmet ovih uvjeta korištenja (dalje u tekstu: Korisnik).

1.2. Sudjelovanjem u Iskon&ekupi promociji (dalje u tekstu: Promocija) Korisnik prihvaća ove uvjete korištenja.

1.3. EKUPI d.o.o., Buzinski prilaz 10, Buzin (dalje u tekstu: Partner), pravnim će i fizičkim osobama koji kupe TV prijemnik s Android TV 8+ operativnim sustavom u roku 14 dana od kupnje elektroničkom poštom poslati obavijest o Promociji koja je predmet ovih Uvjeta korištenja s aktivacijskim kodom za besplatno korištenje Iskon.Play TV usluge.

1.4. Promocija traje od 15.9.2022. do 31.12.2022. i dostupna je svim kupcima koji u navedenom razdoblju kupe TV uređaj u internetskoj trgovini ekupi i kojima ekupi elektroničkom poštom pošalje, sukladno pravilima ovih Uvjeta korištenja, aktivacijski kod i upute za korištenje Iskon.Play TV usluge.

Iskon će sudjelovati u promociji na način da će Partneru izdati 50 PDF vaučera koji se mogu iskoristiti na Iskon Play TV uslugu zaključno s 31.12.2022. Po isteku navedenog roka vaučeri postaju nevažeći. Uz kupnju 1 proizvoda Partnera, 1 korisnik (1 račun) dobit će 1 vaučer. Nakon aktivacije usluge vaučerom korisnik može koristiti Iskon.Play TV uslugu 3 mjeseca, odnosno najkasnije do 31.12.2022., nakon čega se usluga isključuje.

1.5. Promotivne pogodnosti koje osigurava Iskon:

  • 3 mjeseca korištenja Iskon.Play TV usluge bez naplate
  • poseban promotivni „Poklon MIX 3 mj.” paketića za korištenje usluge bez naplate.

1.6. „Poklon MIX 3 mj.” uključuje sljedeće paketiće: HRT paketić, RTL paketić, Nova paketić, Informativni, RTL Premium, Dokumentarci, Dječji, Sport, Zabava, Glazba, Pickbox NOW, Filmovi, Serije.

1.7. Korisnik će nakon unosa aktivacijskog koda u za to predviđeno polje koje će se otvoriti putem obavijesti koju elektroničkom poštom pošalje ekupi dobiti pozdravnu elektroničku poštu od Iskona s podacima i uputama za prijavljivanje u Iskon.Play TV. Primitkom pozdravne elektroničke pošte od Iskona počinje teći promotivni period od 3 mjeseca.

1.8. Po isteku besplatna 3 mjeseca usluge korisniku se usluga isključuje. Prije isteka 3 mjeseca korištenja Iskon.Play TV usluge korisnik će primiti elektroničku poštu od strane Iskona putem koje će se moći prijaviti za nastavak korištenja usluge sukladno Uvjetima korištenja Iskon.Play TV usluge koji će tada vrijediti.

1.9. U slučaju zlouporabe promocije i/ili postupanja korisnika u suprotnosti s ovim Uvjetima korištenja Iskon zadržava pravo onemogućiti korisniku daljnje korištenje iste.

2.0. Informacije o obradi i zaštiti osobnih podataka korisnika dostupne su na www.iskon.hr. Na sva pitanja o obradi i zaštiti osobnih podataka korisnika koja nisu regulirana u ovim Uvjetima korištenja primjenjuje se Politika zaštite privatnosti korisnika Iskon Interneta objavljena na internetskoj stranici Iskona. Kategorije osobnih podataka koje prikupljamo i u koje se svrhe obrađuju:

  1. elektronička pošta – prikuplja se radi slanja pozdravne elektroničke pošte s podacima i uputama za prijavu u Iskon.Play TV aplikaciju, a na temelju čl. 6. st. 1.b) Opće uredbe o zaštiti podataka.

2. članak – Podrška korisnicima

2.1. Ako Korisnik ima pitanja vezana uz Promociju i proizvod, pitanja se mogu uputiti elektroničkim putem na adresu info@iskon.hr ili pozivom na 0800 1000.

3. članak – Završne odredbe

3.1. Ovi Uvjeti korištenja dostupni su na svim ovlaštenim prodajnim mjestima Iskona i na službenoj internetskoj stranici Iskona: https://www.iskon.hr/Uvjeti-koristenja. Iskon zadržava pravo izmjene ovih Uvjeta korištenja, o čemu će korisnike obavijestiti putem svoje internetske stranice.

3.2. Na sva prava i obveze korisnika i Iskona vezano uz odnose koji nisu definirani ovim Uvjetima korištenja, a tiču se usluge Iskon.Play TV, primjenjuju se Uvjeti korištenja Iskon.Play TV usluge. 

3.3. Ovi Uvjeti korištenja stupaju na snagu i primjenjuju se danom objave.

Iskon.hr stranica koristi kolačiće

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo. Preporučujemo prihvaćanje kolačića za analizu, ponovno ciljanje i personalizirani sadržaj na web mjestima od strane trećih pružatelja usluga. Postavke možete sami kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na poveznicu na dnu svake stranice. Politika kolačića

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskon.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.