Korisnik je obavezan imati osiguranu kućnu instalaciju. Zahtjev za zasnivanje pretplatničkog odnosa potpisuje se od strane vlasnika linije ako je u pitanju postojeća linija. Ako je u pitanju nova linija potpisnik Zahtjeva treba biti osoba na koju će u budućnosti glasiti ta linija tj. vlasnik linije.

Za raskid usluge potrebno je u Iskon dostaviti presliku osobne iskaznice i e-mail adresu za komunikaciju s korisnikom (e-mail adresa koja je navedena kao kontakt i na korisničkim stranicama).

Prilikom zasnivanja pretplatničkog odnosa korisniku će se dostaviti na njegovu e-mail adresu (ako korisnik nema e-mail adresu dostavit će se poštom na kućnu adresu) Pretplatnički ugovor koji čini dokumentacija: Zahtjev za zasnivanje pretplatničkog odnosa, Opći uvjeti i Cjenik. Potvrda o sklopljenom ugovoru će korisniku biti dostavljena poštom ili e-mailom.

Rok za realizaciju usluge od strane operatora je 30 dana od datuma sklapanja ugovora za sredstva daljinske komunikacije.

Iskon.hr stranica koristi kolačićeee

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo.

Predlažemo prihvaćanje preporučenih postavki, a niže ih možete kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na link iz footera.

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskon.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.