Osnovnom paketu sav sadržaj se kontinuirano snima i sprema. Taj sadržaj možeš pogledati kad želiš potpuno besplatno 24 sata unatrag.

Ako ti 24 h nije dovoljno, aktiviraj uslugu “Vrati 7 dana” i produži kontinuirano snimanje cijelog sadržaja 7 dana unatrag za samo 1 €/mj. (7,53 kn/mj.).
Osim toga moći ćeš sam postaviti snimanje neke određene emisije na zahtjev. Takva pojedinačna snimka emisije čuva se 10 dana.

Kad zakupiš pakete s dodatnim programima uz nadoplatu, automatski će biti uključeno i snimanje 7 dana unatrag na većini programa.

Uslugu “Vrati 7 dana” i pakete dodatnih programa možeš aktivirati putem svog Iskon.TV sučelja ili za aktivaciju nazovi 0800 1000.

Vrati 7 dana snima i sprema TV sadržaje emitirane u posljednjih 7 dana. Tako su ti sadržaji dostupni kad ti to poželiš, pa ne moraš više žuriti doma na omiljenu seriju. Omogućava ti pauziranje TV programa, pa bez brige stigneš ispreći novu turu kokica. Možeš i samostalno podesiti snimanje kako bi te željeni sadržaj čekao. 

Kontinuirano snimanje

Svim Iskonovcima dostupno je kontinuirano snimanje na gotovo svim TV programima (ne uključuje CineStar TV programe). Besplatno vrati 24 h unatrag. Čak i kada ti ne snimaš, Iskon.TV iz dana u dan kontinuirano snima sadržaj. Sve što ne stigneš pogledati u trenutku kada se emitira, možeš pogledati naknadno. Odlična fora!

Sadržaj možeš premotati na nekoliko načina?

1. Na svom daljinskom upravljaču klikni "EPG", a zatim strelicom gore ili dolje i lijevo, potraži željenu emisiju. Kada dođeš do emisije, klikom na OK odaberi „pokreni snimku“ te tako pokreni sadržaj koji želiš gledati bez obzira na to što je već prošao.

2. Ako se već nalaziš na programu koju želiš, na daljinskom stisni strelicu lijevo i na ekranu će ti se pokazati čitava lista emisija koje se na tom programu emitiraju. Pomoću strelice prema gore listaj do 24 sata unatrag, odaberi koju želiš gledati i klikom OK pokreni snimku.

3. Ako upališ TV i ustanoviš da je emisija koju želiš gledati već započela, na daljinskom prvo stisni pauzu, a zatim pomoću tipke premotaj nazad vrati na početak emisije.

Pauziranje

Pauziranje programa - kada ti treba pauza, napravi pauzu. Stisni tipku na daljinskom i zaustavi TV program za vrijeme redovitog prikazivanja (do 30 minuta). Utakmica, film, serija, vijesti... na programima koji imaju kontinuirano snimanje možeš sve zaustaviti i nakon pauze nastaviti gledati.

Snimanje

Što ne možeš pogledati prema TV rasporedu - snimi. Samostalno biraš i planiraš snimanje omiljenih sadržaja koje poslije možeš pregledati (snimke su spremljene sljedećih 10 dana). Na raspolaganju ti je ukupno 500 sati prostora za snimanje sadržaja (250 sati za snimanje serijala i 250 sati za snimanje svega ostaloga). Možeš postaviti snimanje pojedinih emisija ili cijelog serijala (snimit će se sve epizode koje su trenutno dostupne u programskom vodiču). Snimljeno lako pronađi na nultom kanalu klikom na "moj sadržaj".

Aktiviraj uslugu "Vrati 7 dana" na svom Iskon.TV-u, Moj.Iskon aplikaciji ili pozivom na besplatni info broj 0800 1000.

Iskon.hr stranica koristi kolačiće

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo. Preporučujemo prihvaćanje kolačića za analizu, ponovno ciljanje i personalizirani sadržaj na web mjestima od strane trećih pružatelja usluga. Postavke možete sami kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na poveznicu na dnu svake stranice. Politika kolačića i Impressum.

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskon.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.