Nagrađujemo naše korisnike e-računa! 

Požuri se prebaciti na e-račun jer uz malo sreće možeš osvojiti vrijednu nagradu. Već imaš-e račun? Super, naravno da u nagradnoj igri možeš sudjelovati i ti.

3 x električni bicikl - i10 MS ENERGY 
3 x električni romobil - Segway Ninebot MAX G30E II
500 x Bilj-ka-boom - zemljano-glinene bombice s sjemenjem za sjetvu na daljinu, a sadrže najdraže biljne vrste po izboru lokalnih pčela

Kako sudjelovati u nagradnoj igri?

Ako još nemaš e-račun, zatraži promjenu svog Iskon računa iz papirnatog u e-račun koji će ti svaki mjesec stizati na tvoju e-mail adresu.

Promjenu je najbolje zatražiti putem nove Moj Iskon aplikacije. Automatski sudjeluješ u nagradnoj igri.

Možda ti je zgodnije nazvati nas na besplatni broj 0800 1000 ili nam poslati e-mail na info@iskon.hr. Može i tako!

Postojeći si korisnik i već imaš e-račun?

Bravo, zahvaljujemo! Naravno da i ti možeš sudjelovati, dovoljno je da preuzmeš novu Moj Iskon aplikaciju na svoj mobitel i prijaviš se u nagradnu igru. 

Do kad traje nagradna igra?

Požuri se sudjelovati jer nagradna igra traje do 30. prosinca 2022. do 17 sati. Pobjednike nagradne igre objavit ćemo 11. siječnja 2023.

Prednosti E-računa

Gdje god se nalaziš, e-računi su uvijek na dohvat ruke u tvojem e-sandučiću. Jednostavno pregledavaj i čuvaj račune. E-račun = eko račun.

Iskon.hr stranica koristi kolačiće

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo. Predlažemo prihvaćanje preporučenih postavki, vaši podaci će se koristiti za analize, ponovno ciljanje i pružanje personaliziranog sadržaja na web mjestima od strane trećih pružatelja usluga. Postavke možete kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na poveznicu na dnu svake stranice. Politika kolačića

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskon.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.