January 17, 2022.

Pobjednike u važnim kategorijama nezavisnih glazbenih novinarskih nagrada Elector i Rock&Off odabrat će upravo glazbena publika, i to uz pomoć generalnog sponzora Iskona na čijim se stranicama od 17. siječnja može glasati za DJ-a godine i Iskonovu Rock&OFF nagradu publike.

Tko će biti DJ godine?

U Electorovu konkurenciju za DJ-a godine su ušli: Borut, Cvajner, DJ Ogi, Ilija Rudman, Insolate, Jan, Kinčl, Matroda, Mimi, Petar Dundov i Tom Bug.

Tko će biti izvođač godine?

Nagrada publike za najboljeg Rock&Off izvođača godine mogla bi pak doći u ruke sljedećih izvođača: Bad Daughter, Eric, Fran Vasilić, Jonathan, Kensington Lima, Mark Mrakovčić, Matej Milošev, Mayales, Miriiam, Pips, Chips & Videoclips, pocket palma, Porto Morto, Šiza, The Gentleman, Urban &4 ili z++.

Svoj glas može dati svaki zaljubljenik u dobru glazbu od 17. do 31. siječnja i to na Iskonovim stranicama jednom dnevno. Za nasretnije glasače Iskon je u sklopu glasovanja pripremio i atraktivne glazbene nagrade: Bowers & Wilkins zvučnike, Denon gramofon te bogate promotivne poklon pakete.

„Glasovanju za nagradu publike svake se godine priključilo između 15000 i 18000 glazbenih zaljubljenika, što nas redovito podsjeti na snagu i važnost rock scene u Hrvatskoj. Po prvi puta, u 2022. godini publika će moći odabrati i DJ-a godine u sklopu nagrade Elector, također na našim web stranicama uz atraktivne nagrade za najsretnije glasače“, izjavio je ususretpočetku glasovanja Iskonov generalni direktor Krešimir Madunović.

Nagrade Elector te Rock&Off dodijelit će se za izvođače koji su svojim radom obilježili glazbenu 2021. godinu, a žiri sastavljen od novinara iz relevantnih domaćih medija koji prate i poznaju domaću glazbenu scenu u dva je kruga predložio pa nominirao izvođače koji su ostavili značajan trag na sceni.

Završna dodjela nagrade Elector održat će se 3. veljače, dok će se Rock&Off dodijeliti 5. veljače u Tvornici kulture.

--

Pogledaj tko su pobjednici Iskon nagrada publike i osvajači nagradne igre!

Iskon.hr stranica koristi kolačiće

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo. Preporučujemo prihvaćanje kolačića za analizu, ponovno ciljanje i personalizirani sadržaj na web mjestima od strane trećih pružatelja usluga. Postavke možete sami kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na poveznicu na dnu svake stranice. Politika kolačića

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskon.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.