May 28, 2019.

Na stranici https://www.iskon.hr/Rock-Off počelo je glasovanje za Iskonovu nagradu publike na drugoj po redu dodjeli nagrada Rock&OFF za najbolja glazbena ostvarenja domaćih izvođača u 2019. godini. 

U jedinoj kategoriji, u kojoj umjesto novinara pobjednika odabire publika, nominirano je 13 izvođača koji su ostavili svoj glazbeni pečat u minuloj godini u rock i vezanim žanrovima. Riječ je o imenima koja su na Rock&OFF-u također nominirana u kategorijama Album godine, Pjesma godine, Koncertni izvođač godine i Veliki prasak godine, što je ustvari nagrada za najboljeg debitantskog izvođača.

Kome mogu dati glas?

U Iskonovoj nagradi publike nominirani su Aklea Neon, Chui, Goran Bare & Majke, J.R. August, Jonathan, Overflow, Porto Morto, Sacher, Sun U, The Siids, The Strange, Urban&4 te Valentino Bošković.

Svaki zaljubljenik u dobru glazbu može dati svoj glas maksimalno jednom dnevno od 10.1.2020. godine pa do 29.1.2020. godine, što je dan pred samu dodjelu nagrada, koja će se i ove godine održati u zagrebačkoj Tvornici kulture uz live prijenos na webu i društvenim mrežama.

Bogate glazbene nagrade

Po zaključenju glasova publike održat će se i nagradno izvlačenje koje donosi vrijedne glazbene nagrade svima koji sudjeluju u glasovanju: gramofon, Wi-Fi zvučnik i slušalice premium japanskog proizvođača Denon. Svaki dan sudjelovanja u glasovanju povećava šansu za dobitak, no podršku glasom možete ostaviti i bez sudjelovanja u nagradnoj igri ako tako odaberete.

„Kao što je prošlogodišnji dobitnik Vojko V. izjavio prilikom preuzimanja Iskonove nagrade publike, riječ je o kategoriji koja je najvažnija samim izvođačima. Divno je kad rad i kvalitetu prepozna struka, no uspjeh i slavlje su slađi ako stižu uz veliku podršku publike. Zato pozivam sve da glasovanjem podrže izvođača koji ih je osvojio prošle godine. Uz malo sreće, mogu osvojiti i glazbene nagrade koje smo pripremili“, objasnio je Iskonov Krešo Madunović u pozivu publici na glasovanje. 

O Rock&OFF projektu i nagradama

Rock&Off je nagrada za najbolja domaća glazbena ostvarenja po izboru novinara iz raznih hrvatskih medija koji redovito prate i poznaju domaću aktualnu i suvremenu rock, hip-hop i elektronsku scenu. Ove godine u glasačkom tijelu sudjeluje ukupno 77 glazbenih novinara. Nagradu su zajedničkim snagama prošle godine pokrenuli koproducenti Unison i Tvornica kulture za Hrvatsko društvo skladatelja, organizatora same nagrade. Sve kategorije i nominirani u preostalih devet kategorija mogu se pronaći na stranici projekta www.rockoff.hr.

#  #  #

Kontakti:

durdica.sarjanovic@gmail.com – press kontakt / akreditacije / ostali medijski upiti

info@unison.hr – organizator

pr@iskon.hr – Iskonova nagrada publike

Iskon.hr stranica koristi kolačiće

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo. Preporučujemo prihvaćanje kolačića za analizu, ponovno ciljanje i personalizirani sadržaj na web mjestima od strane trećih pružatelja usluga. Postavke možete sami kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na poveznicu na dnu svake stranice. Politika kolačića i Impressum.

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskon.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.