Dodatne E-mail usluge

 • Dodatna e-mail adresa
   Uz postojeće e-mail adrese koje uključuje vaš paket pristupa, možete ako želite odabrati i dodatnu, uz minimalnu cijenu.
 • Dodatni diskovni prostor za poštanski sandučić (mailbox) 
   Ako vam nije dovoljan uključeni diskovni prostor za mailbox, odaberite dodatnih 15 MB.
 • Mailing lista
   Želite li istovremeno komunicirati e-mailom s više osoba, odaberite uslugu mailing liste i moći ćete to činiti brzo, jednostavno.

Promjena/Odabir korisničkog imena

Korisničko imemožete promijeniti ili odabrati prema vašim željama, ali uz određena pravila: mora sadržavati najmanje 3, a najviše 8 znamenki; moguće je koristiti sva mala slova engleske abecede i brojke, ime mora početi slovom, ne brojkom.

Besplatna e-mail zaštita

E-mailovi koji sadrže viruse i spam osim što frustriraju mogu katkad imati i štetan utjecaj. Kao korisnik bilo koje Iskonove internet usluge dobivate i besplatnu zaštitu mailboxa od virusa i neželjenih poruka (spama). Ona provjerava dolazeće mailove prije nego što stignu u vaš mailbox. Tako je bitno smanjena mogućnost da štetne poruke zaraze vaše računalo.

Zaštita vašeg e-maila skenira sve dolazeće e-mail poruke na poznate viruse i spam. Ako poruka sadrži virus, ona se automatski zaustavlja na Iskonovu serveru, a ako sadrži spam, ovisno o razini zaštite koju možete odabrati, poruka se ili automatski briše (Spam Cleaner), dostavlja u vaš mailbox s oznakom da se radi o spamu (Spam Marker) ili zaustavlja u karanteni (Spam Manager).

Prednosti Iskonove zaštite?
 • Jednostavnost
  Samostalno aktiviranje zaštite te odabir ovisno o vrsti pristupa koji koristite.
 • Snažna antivirusna zaštita
  Tehnologija koja skenira sve mailove i štiti od virusa, crva i trojana.
 • Detaljna analiza svake poruke
  Analiza svake e-mail poruke pomoću više stotina testova.
 • Odlična zaštita mailboxova
  Uspješnost antispam zaštite do 98%.
 • Označavanje i brisanje spam poruka
  Ovisno o razini antispam zaštite.
Kako uključiti zaštitu za vaš e-mail?
 • Antivirusna zaštita 
  Automatski je uključena svim korisnicima.
 • Antispam zaštita
  Potrebno ju je samostalno aktivirati na korisničkim stranicama Moj Iskon .

Više o razinama zaštite od spama saznajte na stranicama Moj Iskon . Za pomoć i dodatne informacije nazovite službu za korisnike na 
062 10 10 10.

Iskon.hr stranica koristi kolačiće

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo. Preporučamo prihvaćanje kolačića za analizu, ponovno ciljanje i personalizirani sadržaj na web mjestima od strane trećih pružatelja usluga. Postavke možete sami kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na poveznicu na dnu svake stranice. Politika kolačića

.

 • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskon.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.