Možete preseliti svoju Iskon uslugu na bilo koju lokaciju gdje je Iskon dostupan.

Za preseljenje usluge dođite osobno u Iskon (centralu ili regionalni ured) ili pošaljite zahtjev poštom odnosno e-mailom (prodaja@iskon.hr za privatne korisnike ili poslovna-prodaja@iskon.hr za poslovne korisnike), a možete zatražiti preseljenje i putem korisničkih stranica moj.iskon.hr.

Ako zahtjev šaljete poštom ili e-mailom, vlasnik linije treba potpisati zahtjev i priložiti fotokopiju osobne iskaznice vlasnika linije. Poslovni korisnici trebaju staviti i pečat tvrtke/obrta na zahtjev.

Prilikom preseljenja možete zadržati postojeći paket, ako to želite i ako to tehničke mogućnosti na novoj lokaciji dozvoljavaju. Na novoj lokaciji morate imati ispravnu lokalnu (kućnu) instalaciju s utičnicom. Pogledajte sve najnovije Iskon pakete i odaberite uslugu za vašu novu lokaciju.

Nakon primitka vašeg zahtjeva kontaktirat ćemo vas s dodatnim informacijama o daljnjoj proceduri i poslati finalnu potvrdu preseljenja na novu lokaciju. Uslugu na novoj lokaciji možete očekivati u roku od 30 dana od naše potvrde.

Za detaljne informacije oko podnošenja zahtjeva javite nam se mailom na info@iskon.hr ili nazovite naš besplatni info telefon 0800 1000.

Iskon.hr stranica koristi kolačićeee

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo.

Predlažemo prihvaćanje preporučenih postavki, a niže ih možete kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na link iz footera.

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskon.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.