KLASA: UP/I-460-02/19-01/807

URBROJ: 513-07-21-01-19-2

Zagreb, 30. prosinac 2019.    

Članak 1. ORGANIZATOR

Prema ovim pravilima Iskon Internet d.d., Zagreb, Garićgradska 18, MB 0629529, OIB 36779353407, u daljnjem tekstu: Organizator, priređuje nagradnu igru naziva „Rock&Off nagrada publike“  (U nastavku: Nagradna igra).

Članak 2. TRAJANJE, SVRHA I MJESTO PROVOĐENJA NAGRADNE IGRE

Nagradna igra provodi se u svrhu promocije Organizatora.

Nagradna igra počinje 10. siječnja 2020. od 12 sati i traje do 29. siječnja 2020. zaključno s 12:00 sati.

Odnosi se na cijelo područje Republike Hrvatske.

Članak 3. NAGRADE KOJE UTVRĐUJE ORGANIZATOR

Fond nagrada u nagradnoj igri „Rock&Off nagrada publike“ ukupno iznosi 8.710,00, PDV uključen, a fond nagrada sadrži Denon DP-450 USB gramofon, Denon Heos 5 HS2 wireless multiroom zvučnik i Denon AH-D1200 - naglavne slušalice koje će biti podijeljene na dodjeli Rock&Off nagrada, 30. siječnja 2020. godine s početkom u 20:00 sati.

Nagrade nisu zamjenjive za novac ili drugu uslugu.

Članak 4. PRAVO SUDJELOVANJA

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju punoljetne fizičke osobe s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj.

Članak 5. KAKO SUDJELOVATI U NAGRADNOJ IGRI

Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je od 10. siječnja 2020. u periodu od 12:00 sati do 29. siječnja do 12:00 sati glasovati za jednog od nominiranog izvođača Rock&Off nagrade publike. Glasovanje je moguće na www.iskon.hr/Rock&Off. Svaki sudionik može glasovati maksimalno jednom dnevno.

Članak 6. ODABIR DOBITNIKA

Izvlačenje dobitnika vršit će se slučajnim odabirom (izvlačenjem) 30. siječnja 2020. u 12:00 sati.  Izvlačenju će biti nazočna komisija od tri člana sastavljena od zaposlenika Priređivača Maja Šepić, Iva Vukšić i Mateo Svećnjak koji će nadgledati ispravnost odabira dobitnika te sastaviti zapisnik o provedenom odabiru. 

Članak 7. OBJAVA DOBITNIKA NAGRADE

Dobitnik prve nagrade Nagradne igre bit će proglašen na dodjeli Rock&Off  nagrada u Tvornici 30. siječnja 2020. godine. Dodatno, imena svih dobitnika bit će objavljena na stranici za glasovanje www.iskon.hr/Rock&Off 04. veljače 2020. godine.

Članak 8. ISPORUKA NAGRADE

Priređivač Nagradne igre osigurava nagradu s uključenom dostavom na adresu boravišta dobitnika. Nagrada će svakom dobitniku biti isporučena najkasnije u roku od 14 dana nakon proglašenja na stranici www.iskon.hr/Rock&Off.

Nagrada glasi na ime dobitnika i neprenosiva je.

Članak 9. - SUDIONICI

Sudionici koji sudjeluju u Nagradnoj igri ne mogu zahtijevati nagradu u većim količinama ili drugačiju nagradu od one koja je navedena u ovim Pravilima od strane Organizatora. Sudjelovanjem u ovoj Nagradnoj igri, sudionici prihvaćaju ova Pravila.

Članak 10. - POGREŠKE I NEREGULARNE PRIJAVE

Pogrešne ili nepotpuno ispunjene kontakt forme te kontakt forme ispunjene više puta od strane istog sudionika samo jednom ulaze u izvlačenje.

Članak 11. – PUBLICITET

Sudjelovanjem u ovoj Nagradnoj igri, sudionici su suglasni da se, ako postanu dobitnici nagrade, njihovo ime, adresa i slika mogu od strane Organizatora objaviti i koristiti bez naknade u tiskanom, zvučnom, slikovnom i video materijalu.

Članak 12. – PRIHVAĆANJE PRAVA I OBVEZA SUDIONIKA

Sudionici koji sudjeluju u Nagradnoj igri prihvaćaju prava i obaveze iz ovih Pravila.

Članak 13. – U SLUČAJU SPORA

U slučaju spora između priređivača i sudionika ove nagradnog natječaja nadležan je Općinski sud u Zagrebu.

Članak 14. – MOGUĆNOST PREKIDA NAGRADNE IGRE

Nagradna igra može se prekinuti samo u slučaju da nastupe okolnosti za koje priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o prekidu Nagradne igre biti obaviješteni putem dnevnog tiska.

Zagreb, 16. prosinca  2019. godine

Iskon.hr stranica koristi kolačićeee

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo.

Predlažemo prihvaćanje preporučenih postavki, a niže ih možete kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na link iz footera.

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskon.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.