Mogu li promijeniti vlasništvo usluge? 

Moguće je zatražiti promjenu vlasništva usluge između privatnih korisnika, poslovnih korisnika, s privatnog na poslovnog korisnika i obrnuto.

Za promjenu vlasništva nad uslugom dođite osobno u Iskon (centralu ili regionalni ured) ili pošaljite zahtjev poštom odnosno e-mailom (prijava@iskon.hr za privatne korisnike ili bizprijava@iskon.hr za poslovne korisnike). Promjenu vlasništva možete zatražiti i putem korisničkih stranica moj.iskon.hr.

Trenutni i novi vlasnik linije trebaju potpisati zahtjev i priložiti fotokopiju osobne iskaznice novog vlasnika linije.
Važno je znati da prilikom promjene s privatnog na poslovnog korisnika ili obrnuto, trebate odabrati i odgovarajući paket usluga za novog vlasnika. Pogledajte sve najnovije Iskon pakete.

Nakon primitka vašeg zahtjeva kontaktirat ćemo vas s dodatnim informacijama o svim dokumentima koji su potrebni i daljnjoj proceduri.

Za detaljne informacije oko podnošenja zahtjeva javite nam se mailom na prijava@iskon.hr ili nazovite naš besplatni info telefon 0800 1000.

Iskon.hr stranica koristi kolačićeee

Neki od kolačića (cookies) su nužni za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo.

Predlažemo prihvaćanje preporučenih postavki, a niže ih možete kontrolirati i prilagođavati, pa i kasnije mijenjati klikom na link iz footera.

  • Nužni kolačići omogućuju ključne funkcionalnosti na iskon.hr stranicama. Mogu se deaktivirati samo kroz postavke vašeg internetskog preglednika.